Pebbles82
30-07-11, 18:14
Hei folkens...
jeg har nettopp startet med lavkarbo a la ketolysekuren, men er redd for all fettet..
jeg trener ikke og har vært arbeidsledig i ca 6 mnd nå og det har resultert i at jeg har lagt på meg 10 kg.
har nå fått meg jobb og sal tilbake til skolen på deltid og bestemte meg for å starte på lavkarbo.
har ikke sumlet meg til å bestille ketolysekuren (boken og tablettene) men har på egenhånd startet allerede (for å komme inn i det) er på dag 4 nå.
Mitt spørsmål handler om fett. er nemlig redd for all fettet jeg spiser.. ikke fordi jeg spiser så mye av det men fordi hjernen min er ikke 100% overbevisst enda. Eksperter sier at når man trener så bruker kroppen først energien som kroppen har skaffet seg fra dagens inntak av mat før den etter en stund begynner å brenne kroppsfett... er denne teorien konvertert til lavkarbo også?
Vi spiser ikke karbohydrater men spiser fett. Og dette skal medføre at kroppen skal brenne sin egen fett. Men vil ikke kroppen teoretisk sett først forbrenne det du har spist? For deretter å gå over til kroppsfettet? Og vil vi da ikke forhindre dette ved å hele tiden spise fett? For kroppen kommer ikke så langt med å brenne kroppsfett når den hele tiden for mat med fett??
Må man da ikke samtidig med å kutte karbo i tillegg passe på hvor mye mat man får i seg?
Eksempel.... når jeg tidligere var småsulten spiste jeg frukt, en kule is, en pizza stk, en grillpølse, en kakestykke, en liten muffins osv....
men nå når jeg er småsulten så må jeg ty til eggerøre, sardiner i olje, tunfisk i olje, en halv boks cottage chease, tyrkist yougurt, en lammekottelett, et biff stykke...jeg føler at disse tingene er mektige enn lista over og hvis jeg hver gang må ty til mektig mat så føler jeg at kroppen ikke rekker å brenne kroppsfett, for den må heletiden forbrenne fettet fra maten.....
er det noen som kan forklare denne prosessen.. jeg føler at jeg i tillegg til å telle karbo må jeg telle kalorier også... og da er det jo like vanskelig som å trene og spise salat:eek:
jeg har nettopp startet med lavkarbo a la ketolysekuren, men er redd for all fettet..
jeg trener ikke og har vært arbeidsledig i ca 6 mnd nå og det har resultert i at jeg har lagt på meg 10 kg.
har nå fått meg jobb og sal tilbake til skolen på deltid og bestemte meg for å starte på lavkarbo.
har ikke sumlet meg til å bestille ketolysekuren (boken og tablettene) men har på egenhånd startet allerede (for å komme inn i det) er på dag 4 nå.
Mitt spørsmål handler om fett. er nemlig redd for all fettet jeg spiser.. ikke fordi jeg spiser så mye av det men fordi hjernen min er ikke 100% overbevisst enda. Eksperter sier at når man trener så bruker kroppen først energien som kroppen har skaffet seg fra dagens inntak av mat før den etter en stund begynner å brenne kroppsfett... er denne teorien konvertert til lavkarbo også?
Vi spiser ikke karbohydrater men spiser fett. Og dette skal medføre at kroppen skal brenne sin egen fett. Men vil ikke kroppen teoretisk sett først forbrenne det du har spist? For deretter å gå over til kroppsfettet? Og vil vi da ikke forhindre dette ved å hele tiden spise fett? For kroppen kommer ikke så langt med å brenne kroppsfett når den hele tiden for mat med fett??
Må man da ikke samtidig med å kutte karbo i tillegg passe på hvor mye mat man får i seg?
Eksempel.... når jeg tidligere var småsulten spiste jeg frukt, en kule is, en pizza stk, en grillpølse, en kakestykke, en liten muffins osv....
men nå når jeg er småsulten så må jeg ty til eggerøre, sardiner i olje, tunfisk i olje, en halv boks cottage chease, tyrkist yougurt, en lammekottelett, et biff stykke...jeg føler at disse tingene er mektige enn lista over og hvis jeg hver gang må ty til mektig mat så føler jeg at kroppen ikke rekker å brenne kroppsfett, for den må heletiden forbrenne fettet fra maten.....
er det noen som kan forklare denne prosessen.. jeg føler at jeg i tillegg til å telle karbo må jeg telle kalorier også... og da er det jo like vanskelig som å trene og spise salat:eek: