Skjær norvegia i terninger og legg på bakepapir på stekeplate, med solid mellomrom, sett det i ovnen på ca 200 grader i et par minutter til osten smelter og gjerne blir svaaaaakt lysebrun. la kjøle litt så det stivner. Knask og kos deg. Kan evt varieres med å drysse litt krydder/ urter på før steking.
Dette er en slager :D
Jeg bruker å skive osten eller bruker ferdig skivet kavliost og tar de i microen:
http://forum.lavkarbo.no/album.php?albumid=327&pictureid=1876
Mange varianter over temaet!:D
Sprø ostechips (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=25629&highlight=lyst+p%E5+ostechips)
Oste- chips (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=9936&highlight=lyst+p%E5+ostechips)
Ostechips i mikro (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=17037&highlight=lyst+p%E5+ostechips)
Parmesanflak (http://forum.lavkarbo.no/album.php?albumid=327&pictureid=2973)
for å nevne noen!;)
Åh, digg! Jeg bare ELSKER tomatosten, men har ikke prøvd den sånn enda. Har gått og knasket nøtter i hele dag, så nå MÅTTE jeg bare ha noe som fyller magen litt mer! Må somle meg til å prøve dette som knekkebrød.
Sivensvans
12-08-11, 08:53
Bruker også den skivede kavli-osten og steker de i mikro'n. Bruker det til "alt mulig" - nå sist ble de mine "tacoskjell".
Tidligere i sommer tok jeg på litt rømme, og 1 jordbær skåret i skiver på toppen...mm...det var veldig godt!;)