Jeg har lest at man fint kan bruke Johannesbrødkjernemel, men jeg har ikke prøvd selv. Er visst å få kjøpt i helsekost.
Cassiopeia
12-08-11, 23:44
Johannesbrødkjernemel er OK jevning, men kanskje burde du heller satse på fløtesauser eller jevne med eggeplomme? Blomkål jevner også godt. Tenk på ekte blomkålsuppe, som bare består av blomkål, kraft og fløte. NAM!
Jeg er ikke så fryktelig streng så jeg bruker hvetemel innimellom....:p
JBKM gir det som for noen oppleves som slimete, glatt saus med en rar smak!:eek:
Egg, ost som feks Philadelphia eller fløte brukes her i huset!:)
Maizenna. Ja, det er karbohydrater, men det er ikke så mye og ofte (hos oss iallvall) og det har iallfall ikke gluten.
marionilona
13-08-11, 12:40
Har hørt at man kan bruke eggeolomme. Aldri prøvd det selv...
JBKM gir det som for noen oppleves som slimete, glatt saus med en rar smak!:eek:
Egg, ost som feks Philadelphia eller fløte brukes her i huset!:)
Helt enig! Blir ekkel smak og man blir helt 'glatt' i munnen...
Tirililltove
15-08-11, 12:08
Bruker ost, rømme det jeg har i kjøleskapet der og da, eller jeg koker inn fløten. Alltid fløtesaus.
JBKM ble ekkelt ja, men kan jo prøves smaken er forskjellig.
Fiberhusk, men den bør ikke stå.