Dangerous Nan McGrew
23-08-11, 12:43
Skikkelig feit frokost som holder deg mett herfra til himmelen!
Bland egg med en spiseskje vann pr. egg. Idag brukte jeg 5 egg og fikk 8 muffins. Fyll muffinsformer cirka 3/4 full. Om du bruker papirformer så burde du nok bruke doble. Noen liker å legge salami i bunn, det er godt :)
Anyroad, når du har fylt muffinsformen 3/4 fyll, så putter du oppi alt du vil ha, ting som du for eksempel vanligvis liker i en omelett. Fyll dette i formene, og stek i ovnen på 175 grader i cirka 20 - 30 minutter. Disse kan oppbevares i kjøleskapet i cirka 1 uke, og kan også fryses ned og tines i mikro, og vips så har du frokost eller en rask lunsj!
Jeg har forøvrig et innlegg med forslag til mange enkle frokoster og lunsjer her (http://knapperglansbilder.blogspot.com/2011/06/breakfast-fast-break.html).
http://2.bp.blogspot.com/-bSstIdhO3_I/Tf-f9ZqYsxI/AAAAAAAAACI/uUsnKPH7bzg/s1600/IMG_2539.JPG
Bland egg med en spiseskje vann pr. egg. Idag brukte jeg 5 egg og fikk 8 muffins. Fyll muffinsformer cirka 3/4 full. Om du bruker papirformer så burde du nok bruke doble. Noen liker å legge salami i bunn, det er godt :)
Anyroad, når du har fylt muffinsformen 3/4 fyll, så putter du oppi alt du vil ha, ting som du for eksempel vanligvis liker i en omelett. Fyll dette i formene, og stek i ovnen på 175 grader i cirka 20 - 30 minutter. Disse kan oppbevares i kjøleskapet i cirka 1 uke, og kan også fryses ned og tines i mikro, og vips så har du frokost eller en rask lunsj!
Jeg har forøvrig et innlegg med forslag til mange enkle frokoster og lunsjer her (http://knapperglansbilder.blogspot.com/2011/06/breakfast-fast-break.html).
http://2.bp.blogspot.com/-bSstIdhO3_I/Tf-f9ZqYsxI/AAAAAAAAACI/uUsnKPH7bzg/s1600/IMG_2539.JPG