View Full Version : Kyllingform med creme fraiche og ost


Bissen
25-08-11, 22:58
Dette er en rett alle i familien liker godt. Jeg har salat ved siden av.

3-4 kyllingfileter (rå)
Kyllingbuljong
ett beger creme fraiche
1,5 dl revet ost
1 hvitløksfedd

Legg filetene i en ildfast form og strø buljong over.
Bland creme fraiche, ost og hvitløk sammen i en bolle og spre dette over kyllingen.
Stek i ovenen på 200 grader i ca 40-45 min til kyllingen er gjennomstekt.

Tullerusk
26-08-11, 19:51
Jeg prøvde denne i dag, men syntes den ble veldig vannete. Kan det være fordi jeg brukte dypfryste fileter? Men sånn ellers så smakte jo kyllingen godt altså:)

Bissen
26-08-11, 22:37
Jeg prøvde denne i dag, men syntes den ble veldig vannete. Kan det være fordi jeg brukte dypfryste fileter? Men sånn ellers så smakte jo kyllingen godt altså:)

Så dumt at den ble vannete, jeg tror nok det blir bedre om du tiner kyllingen først.
Den har blitt vannete for meg noen ganger om jeg har brukt kylling fra Danmark som er sprøytet fulle med vann.

Håper den blir bedre neste gang! :)

Mumsebams
29-08-11, 10:45
Legg filetene i en ildfast form og strø buljong over.


Korleis strør du buljong over, får du kjøpt laust buljongpulver? Den eg har er i terningar (sikkert eit dumt spørsmål, men...)

Charlott
29-08-11, 11:30
Korleis strør du buljong over, får du kjøpt laust buljongpulver? Den eg har er i terningar (sikkert eit dumt spørsmål, men...)
Går helt fint å knuse terningen mellom fingrene, event bruke flatsiden på en kniv og knuse den :)

Bissen
29-08-11, 22:27
Ja jeg pleier å knuse/strø den med fingrene, en terning altså. Personlig syns jeg kyllingbuljongen fra Toro er den med best smak. (lettest å smuldre også. :)

Mumsebams
01-09-11, 17:51
Kjempegodt!

Bravo
01-09-11, 18:48
Jeg har fått kjøpt buljongpulver på Kiwi

Bissen
02-09-11, 08:26
Jeg prøvde denne i dag, men syntes den ble veldig vannete. Kan det være fordi jeg brukte dypfryste fileter? Men sånn ellers så smakte jo kyllingen godt altså:)


Det kan kanskje også være en ide og øke ostemengden, slik at creme fraiche, hvitløk og osteblandingen blir litt "tettere". :)

Jabba
02-09-11, 09:16
Smaker denne litt sånn "surt" med såpass mye CF ?

Bissen
02-09-11, 09:50
Smaker denne litt sånn "surt" med såpass mye CF ?

Nei ikke i det hele tatt.