Dette er en rett alle i familien liker godt. Jeg har salat ved siden av.
3-4 kyllingfileter (rå)
Kyllingbuljong
ett beger creme fraiche
1,5 dl revet ost
1 hvitløksfedd
Legg filetene i en ildfast form og strø buljong over.
Bland creme fraiche, ost og hvitløk sammen i en bolle og spre dette over kyllingen.
Stek i ovenen på 200 grader i ca 40-45 min til kyllingen er gjennomstekt.
Jeg prøvde denne i dag, men syntes den ble veldig vannete. Kan det være fordi jeg brukte dypfryste fileter? Men sånn ellers så smakte jo kyllingen godt altså:)
Jeg prøvde denne i dag, men syntes den ble veldig vannete. Kan det være fordi jeg brukte dypfryste fileter? Men sånn ellers så smakte jo kyllingen godt altså:)
Så dumt at den ble vannete, jeg tror nok det blir bedre om du tiner kyllingen først.
Den har blitt vannete for meg noen ganger om jeg har brukt kylling fra Danmark som er sprøytet fulle med vann.
Håper den blir bedre neste gang! :)
Legg filetene i en ildfast form og strø buljong over.
Korleis strør du buljong over, får du kjøpt laust buljongpulver? Den eg har er i terningar (sikkert eit dumt spørsmål, men...)
Korleis strør du buljong over, får du kjøpt laust buljongpulver? Den eg har er i terningar (sikkert eit dumt spørsmål, men...)
Går helt fint å knuse terningen mellom fingrene, event bruke flatsiden på en kniv og knuse den :)
Ja jeg pleier å knuse/strø den med fingrene, en terning altså. Personlig syns jeg kyllingbuljongen fra Toro er den med best smak. (lettest å smuldre også. :)
Jeg har fått kjøpt buljongpulver på Kiwi
Jeg prøvde denne i dag, men syntes den ble veldig vannete. Kan det være fordi jeg brukte dypfryste fileter? Men sånn ellers så smakte jo kyllingen godt altså:)
Det kan kanskje også være en ide og øke ostemengden, slik at creme fraiche, hvitløk og osteblandingen blir litt "tettere". :)
Smaker denne litt sånn "surt" med såpass mye CF ?
Smaker denne litt sånn "surt" med såpass mye CF ?
Nei ikke i det hele tatt.