Mammarosa
04-09-11, 10:17
Har brukt oppskrifter her inne som inspirasjon, bl.a. Ingrids :)
200 g meierismør mykt
4 ss sukrin
2 ss stevia
4 egg
100 g mandelmel
100 g kokosmel
2 ss fiberhusk
2 ts bakepulver
1 ts vaniljeessens
1 dl fløte/melk
Ovn på 175 grader.
Rør smør (ikke smelt!), sukrin og stevia "luftig" i en 3-5 minutter. Visp inn ett og ett egg. Bland alt det tørre og deretter det våte.
Røren er egentlig ganske "porøs". Bruk spiseskjeer til å dekke bunnen i muffinsformene (jeg bruker brett). Legg tre-fire bringebær (frosne) i midten og dekk til med enda en spiseskje røre. form deigen rundt bringebærene.
Stekes i 20-25 minutter midt i ovnen.
Energi
https://www.diett.no/images/null.gifFett (https://www.diett.no/infocenter.php?word=Fett)79 %https://www.diett.no/images/null.gifProtein (https://www.diett.no/infocenter.php?word=Protein)16 %https://www.diett.no/images/null.gifKarbohydrat (https://www.diett.no/infocenter.php?word=Karbohydrat)5 %
30.56 karbs på hele røra fordelt på 12 muffins, 1.71 pr stk, 200 kcal pr stk.
200 g meierismør mykt
4 ss sukrin
2 ss stevia
4 egg
100 g mandelmel
100 g kokosmel
2 ss fiberhusk
2 ts bakepulver
1 ts vaniljeessens
1 dl fløte/melk
Ovn på 175 grader.
Rør smør (ikke smelt!), sukrin og stevia "luftig" i en 3-5 minutter. Visp inn ett og ett egg. Bland alt det tørre og deretter det våte.
Røren er egentlig ganske "porøs". Bruk spiseskjeer til å dekke bunnen i muffinsformene (jeg bruker brett). Legg tre-fire bringebær (frosne) i midten og dekk til med enda en spiseskje røre. form deigen rundt bringebærene.
Stekes i 20-25 minutter midt i ovnen.
Energi
https://www.diett.no/images/null.gifFett (https://www.diett.no/infocenter.php?word=Fett)79 %https://www.diett.no/images/null.gifProtein (https://www.diett.no/infocenter.php?word=Protein)16 %https://www.diett.no/images/null.gifKarbohydrat (https://www.diett.no/infocenter.php?word=Karbohydrat)5 %
30.56 karbs på hele røra fordelt på 12 muffins, 1.71 pr stk, 200 kcal pr stk.