Shrinking Line
07-09-11, 17:40
Dette tipset fikk jeg fra en bok, og fikk endelig prøvd det til middag i går.
Flere bilder i bloggen (http://theshrinkingline.com/2011/09/07/stekt-sesam-kylling/)
Du trenger:
Kylling bryst
Sesamfrø
Smør eller olje til steking
Ønsket tilbehør
Legg et og et kylling bryst i en pose og bank flat.
Ta den ut av posen og strø sesamfrø og litt salt på den ene siden før du legger den siden ned i pannen.
Mens den ligger i pannen strør du sesamfrø og salt på den andre siden.
Avhengig av hvor tynn kyllingen er banket, etter 3-4min på hver side er den ferdig. Server med ønskede grønnsaker.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2011/09/P1080859.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2011/09/P1080859.jpg)
Jeg hadde stekt paprika, og det smakte nydelig.
Flere bilder i bloggen (http://theshrinkingline.com/2011/09/07/stekt-sesam-kylling/)
Du trenger:
Kylling bryst
Sesamfrø
Smør eller olje til steking
Ønsket tilbehør
Legg et og et kylling bryst i en pose og bank flat.
Ta den ut av posen og strø sesamfrø og litt salt på den ene siden før du legger den siden ned i pannen.
Mens den ligger i pannen strør du sesamfrø og salt på den andre siden.
Avhengig av hvor tynn kyllingen er banket, etter 3-4min på hver side er den ferdig. Server med ønskede grønnsaker.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2011/09/P1080859.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2011/09/P1080859.jpg)
Jeg hadde stekt paprika, og det smakte nydelig.