Dangerous Nan McGrew
27-09-11, 21:52
Oppskriften er fra krydder.org (http://www.krydder.org/), og er en absolutt favoritt når det kommer til lettlagde måltider. Du kan velge selv om du vil ha i hvit eller rød fisk, men jeg bruker torskefilet. Det er rett og slett fordi jeg elsker konsistensen av kokt torsk :)
1 rød paprika
1 stang vårløk
2 ss smør
1 fedd hvitløk, finhakket
3 dl matfløte
125 g snøfrisk naturell eller dill. På min butikk hadde de bare tine kremost med urter, så jeg tok den.
1 ts salt
¼ ts nykvernet pepper
2 ts sitronsaft
600 g torskefilet
100 g rensede reker
Rens og kutt paprikaen i terninger og skjær purren i strimler. Fres dette i smør i en gryte tilsatt finhakket hvitløk.
Hell i matfløte og snøfrisk, og rør slik at snøfrisken løser seg opp. Tilsett salt, nykvernet pepper og sitronsaft. Legg porsjonsstykker av fisken oppi sausen og la fisken trekke i ca 8 – 10 minutter. Tilsett reker før servering.
http://3.bp.blogspot.com/-_MchI0nxL2o/ToDkIYmMsvI/AAAAAAAAAXs/-0O-6QkYwXU/s1600/IMG_6219.JPG
1 rød paprika
1 stang vårløk
2 ss smør
1 fedd hvitløk, finhakket
3 dl matfløte
125 g snøfrisk naturell eller dill. På min butikk hadde de bare tine kremost med urter, så jeg tok den.
1 ts salt
¼ ts nykvernet pepper
2 ts sitronsaft
600 g torskefilet
100 g rensede reker
Rens og kutt paprikaen i terninger og skjær purren i strimler. Fres dette i smør i en gryte tilsatt finhakket hvitløk.
Hell i matfløte og snøfrisk, og rør slik at snøfrisken løser seg opp. Tilsett salt, nykvernet pepper og sitronsaft. Legg porsjonsstykker av fisken oppi sausen og la fisken trekke i ca 8 – 10 minutter. Tilsett reker før servering.
http://3.bp.blogspot.com/-_MchI0nxL2o/ToDkIYmMsvI/AAAAAAAAAXs/-0O-6QkYwXU/s1600/IMG_6219.JPG