Dangerous Nan McGrew
05-10-11, 20:59
200 g frossen spinat
2 fedd hvitløk
2 sjalottløk
100 g revet parmesan
Hvit fiskefilet - jeg brukte torsk
1 dl kremfløte
salt, pepper, sitronpepper
Sett ovnen på 200 grader. Tin spinaten litt, skrell og finhakk løk og hvitløk. Smelt smør i pannen, og fres sjalottløk og hvitløk til den blir blank. Ha i spinat. Når dette er varmt, bland inn halvparten av parmesanen, og smak til med salt og pepper. Smør en ildfast form, og ha blandingen oppi denne.
Krydre fiskefileten med salt og sitronpepper. Legg den over spinatblandingen, heller over fløten, og dryss over resten av osten. Gratiner i ovnen i 20 minutter.
http://2.bp.blogspot.com/-gA7fJlsUPi8/TotRklo6CJI/AAAAAAAAAaE/Eu6Y_zTZgSo/s1600/IMG_6333.JPG
2 fedd hvitløk
2 sjalottløk
100 g revet parmesan
Hvit fiskefilet - jeg brukte torsk
1 dl kremfløte
salt, pepper, sitronpepper
Sett ovnen på 200 grader. Tin spinaten litt, skrell og finhakk løk og hvitløk. Smelt smør i pannen, og fres sjalottløk og hvitløk til den blir blank. Ha i spinat. Når dette er varmt, bland inn halvparten av parmesanen, og smak til med salt og pepper. Smør en ildfast form, og ha blandingen oppi denne.
Krydre fiskefileten med salt og sitronpepper. Legg den over spinatblandingen, heller over fløten, og dryss over resten av osten. Gratiner i ovnen i 20 minutter.
http://2.bp.blogspot.com/-gA7fJlsUPi8/TotRklo6CJI/AAAAAAAAAaE/Eu6Y_zTZgSo/s1600/IMG_6333.JPG