View Full Version : Kyllingnuggets


MissMaja
09-10-11, 15:57
Jeg fant oppskrift på kylling nuggets i et blad i et venteværelse. Det er noe av det beste jeg har smakt!

Du blander kylling kjøttdeig med krydder etter eget ønske. Jeg bruker gjeren paprika krydder og litt kyllingkrydder.
Lager små pølser av dette og deretter ruller du de i knust bacongull. Dette stekes på bakepapir i oven på 225 grader i 10 min til 15 min.
DET var godt det!!

MissMaja
10-10-11, 16:03
Til denne kylling retten er det godt med saus. Da varmer jeg kremfløte og blander oppi en boks kremost med krydder smak.

Imse
10-10-11, 18:14
Jepp, dette er kjempegodt! Prøv å dypp de i majones før du ruller de i bacongull, da blir de skikkelig sprø! også synes jeg de er aller best laget av kyllingfilèt skåret i passe biter.

Jeg liker å dippe mine i aioli( majones med hvitløk).

Kitt
10-10-11, 19:48
To andre varianter:

Hellmankylling (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=26869&highlight=hellman)

Chicken nuggets (http://lenabeatrice.net/lavkarbomat/kylling/chicken-nuggets/)

MissMaja
10-10-11, 20:29
Jepp, dette er kjempegodt! Prøv å dypp de i majones før du ruller de i bacongull, da blir de skikkelig sprø! også synes jeg de er aller best laget av kyllingfilèt skåret i passe biter.

Jeg liker å dippe mine i aioli( majones med hvitløk).

det skal jeg prøve neste gang :)

Tonjenic
21-10-11, 16:16
Hvordan knuser dere baconcrispen? Jeg ble så sår på fingrene og fikk ikke knust de skikkelig, så ble noen "store" flak på...

Duppet i majo først. Klissete greier :)

Håper det blir godt, selv om ikke baconet var helt knust da...

Blir virkelig kyllingen helt gjennomstekt på kun 10 min btw???

Imse
21-10-11, 16:19
Jeg bruker den lille hakkebollen til stavmikseren jeg, tar noen sekunder å knuse baconcrispen da..

Steker nok mye mere enn 10minutter, husker ikke hvor lenge.. Til de ser ferdige ut i allefall, minst 20 minutter, sikkert nærmere 25.

Engledans
21-10-11, 16:20
Jeg knuser crispen ved å legge de i en brødpose og rulle over med kjevla, en slå med kjevla.enkelt og greit:D
Dyppe i majo er klissete, men tenk på all fettet du får i deg;)
Jeg steker mine i steikepanna i masse olje, funker supert.

Dietta
21-10-11, 16:20
Hvordan knuser dere baconcrispen? Jeg ble så sår på fingrene og fikk ikke knust de skikkelig, så ble noen "store" flak på...


Legg de i en brødpose (gjerne dobbel) og slå løs med kjevla :p

Tonjenic
21-10-11, 16:20
Ah ok. Ble ikke helt heldig jeg da som brukte hendene...hehehe...huff...

Takk for svar!

Kitt
21-10-11, 17:10
Blir virkelig kyllingen helt gjennomstekt på kun 10 min btw???
I Nuggets- linken over her, står det 15- 20 min på 225 grader. Mener det blir veldig bra!:sikle:

Hmm, må ha nuggets til middag i morgen, tror jeg!:)

Tonjenic
21-10-11, 17:17
Mannen likte det ikke, men jeg synes det var helt fantastisk. Dette blir min livrett ;) Laget saus av fløte og philadelphia med hvitløk. Helt nydelig. Bedre enn mc donalds dette altså! :) MYE fett da ;)