View Full Version : Panert kylling


Iset
03-05-05, 21:25
Denne laget jeg idag, smakte nesten helt likt vanlig panering (strøkavring) bare MYE bedre. Utrolig snadder!!!

Panering:
0,5 dl Atkins bake-mix
0,5 dl malte mandler
1 stort egg

Ha egget (lett vispet) i en skål og malte mandler + bakemix i en annen. Vend kyllingfileter i egget først og så i melblandingen. Stek dem på middels varme til kyllingen er gjennomstekt.

Server med ønsket tilbehør (jeg hadde smørdampet brokkoli og litt seterrømme til, mens mannen min og datteren fikk litt pasta med pesto).

Albertine
03-05-05, 21:30
Så utrolig smart med panering! Kan jo brukes både på snitzel og fisk det der!

pysa
03-05-05, 22:41
oi det var lurt!



Hvor får man forresten kjøpt atkins bake mix?

Iset
04-05-05, 00:17
oi det var lurt!



Hvor får man forresten kjøpt atkins bake mix?

På Rema, Obs og de fleste helsekoster. :)

Nille
04-05-05, 20:22
Det skal prøves !! :sikle:


Inntil nå har jeg brukt Karen's metode: Karen B's ovnsstekte kylling (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=3785&highlight=Karen)

Iset
04-05-05, 22:29
Det skal prøves !! :sikle:


Inntil nå har jeg brukt Karen's metode: Karen B's ovnsstekte kylling (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=3785&highlight=Karen)

JAA den har jeg printet ut men mannen kjøpte feil baconsnacks (de store gjennomsiktige billige posene fra Rema med masse karber i :eek: ) da jeg skulle lage det en dag, så jeg har ennå tilgode å prøve det. Men den høres absolutt NYDELIG ut!