Dangerous Nan McGrew
04-11-11, 23:41
Dette kan du jo lage så mange varianter i dag, og jeg kommer til å lage de med for eksempel andre nøtter etterhvert, men idag ble det altså med peanutfyll:
Til sjokoladen:
50 g kakaosmør (http://www.iherb.com/Navitas-Naturals-Cacao-Power-Raw-Cacao-Butter-16-oz-454-g/12768?at=0&rcode=vev355)
2 store ss kokosolje (http://www.iherb.com/Coconut-Oil?rcode=vev355)
5 ss raw kakaopulver (http://www.iherb.com/Navitas-Naturals-Cacao-Powder-Raw-Chocolate-Powder-16-oz-454-g/8254?at=0e=vev355)
20 g agavesirup (http://www.iherb.com/Wholesome-Sweeteners-Inc-Organic-Blue-Agave-Light-11-75-oz-333-g/30630?at=0&rcode=vev355) (første gang jeg fikk brukt denne som jeg fikk i gave av iHerb i sommer)
20 g sukrinmelis
Fyll:
1 ss raw kakaopulver (http://www.iherb.com/Navitas-Naturals-Cacao-Powder-Raw-Chocolate-Powder-16-oz-454-g/8254?at=0e=vev355)
7 dråper Stevia english toffe (http://www.iherb.com/Wisdom-Natural-SweetLeaf-Liquid-Stevia-English-Toffee-2-fl-oz-60-ml/9674?at=0&rcode=vev355)
2 ss peanøttsmør
2 ss kokosmasse
1 ss kokosolje (http://www.iherb.com/Coconut-Oil?rcode=vev355)
1 ss yaconsirup (http://www.iherb.com/Amazon-Therapeutics-Organic-Yacon-Syrup-11-5-fl-oz/11654?at=0&rcode=vev355)
Start med å smelte alt som skal i sjokoladen forsiktig i vannbad. Når den er ferdig smeltet fyller du litt sjokolade i bunnen av isbitformer i silikon eller konfektformer, men bruk bare halve blandingen. Putt disse i fryseren.
Bland sammen alle ingredienser for fyllet, og smelt dette også i vannbad. Legg litt fyll oppi hver form som nå har stivnet sjokolade i bunnen. Sett i fryseren til det stivner, og hell resten av sjokoladeblandingen på toppen.
http://4.bp.blogspot.com/-I9pXhTF6m28/TrRfr3u_caI/AAAAAAAAAwQ/cPckx_Aw3d0/s1600/IMG_6594.JPG
Til sjokoladen:
50 g kakaosmør (http://www.iherb.com/Navitas-Naturals-Cacao-Power-Raw-Cacao-Butter-16-oz-454-g/12768?at=0&rcode=vev355)
2 store ss kokosolje (http://www.iherb.com/Coconut-Oil?rcode=vev355)
5 ss raw kakaopulver (http://www.iherb.com/Navitas-Naturals-Cacao-Powder-Raw-Chocolate-Powder-16-oz-454-g/8254?at=0e=vev355)
20 g agavesirup (http://www.iherb.com/Wholesome-Sweeteners-Inc-Organic-Blue-Agave-Light-11-75-oz-333-g/30630?at=0&rcode=vev355) (første gang jeg fikk brukt denne som jeg fikk i gave av iHerb i sommer)
20 g sukrinmelis
Fyll:
1 ss raw kakaopulver (http://www.iherb.com/Navitas-Naturals-Cacao-Powder-Raw-Chocolate-Powder-16-oz-454-g/8254?at=0e=vev355)
7 dråper Stevia english toffe (http://www.iherb.com/Wisdom-Natural-SweetLeaf-Liquid-Stevia-English-Toffee-2-fl-oz-60-ml/9674?at=0&rcode=vev355)
2 ss peanøttsmør
2 ss kokosmasse
1 ss kokosolje (http://www.iherb.com/Coconut-Oil?rcode=vev355)
1 ss yaconsirup (http://www.iherb.com/Amazon-Therapeutics-Organic-Yacon-Syrup-11-5-fl-oz/11654?at=0&rcode=vev355)
Start med å smelte alt som skal i sjokoladen forsiktig i vannbad. Når den er ferdig smeltet fyller du litt sjokolade i bunnen av isbitformer i silikon eller konfektformer, men bruk bare halve blandingen. Putt disse i fryseren.
Bland sammen alle ingredienser for fyllet, og smelt dette også i vannbad. Legg litt fyll oppi hver form som nå har stivnet sjokolade i bunnen. Sett i fryseren til det stivner, og hell resten av sjokoladeblandingen på toppen.
http://4.bp.blogspot.com/-I9pXhTF6m28/TrRfr3u_caI/AAAAAAAAAwQ/cPckx_Aw3d0/s1600/IMG_6594.JPG