Dangerous Nan McGrew
10-11-11, 08:36
Pølser
0,5 løk
1 gulrot
0,5 squash
1 fedd hvitløk
0,5 chili
0,5 buljongterning (jeg brukte grønnsakbuljong)
1 boks hakkede tomater
1 dl fløte (cirka)
Salt, pepper, og eventuelt annet krydder
Koriander (kan droppes)
Pølser, løk, gulrot, squash deles i terninger. Hvitløk og chili finhakkes. Start med å steke løk, hvitløk, og chili i smør til løken er myk. Tilsett deretter squash, gulrot, og pølser, og stek litt til. Hell over hakket tomat, og ha i fløten. Ha i buljongterningen, rør rundt, og la det putre litt. Server med hakket koriander. Flott og godt! :)
http://3.bp.blogspot.com/-0PAESIFtxyc/Trryo2J8lXI/AAAAAAAAA2w/WjiWHfgaFUg/s1600/IMG_6658.JPG
0,5 løk
1 gulrot
0,5 squash
1 fedd hvitløk
0,5 chili
0,5 buljongterning (jeg brukte grønnsakbuljong)
1 boks hakkede tomater
1 dl fløte (cirka)
Salt, pepper, og eventuelt annet krydder
Koriander (kan droppes)
Pølser, løk, gulrot, squash deles i terninger. Hvitløk og chili finhakkes. Start med å steke løk, hvitløk, og chili i smør til løken er myk. Tilsett deretter squash, gulrot, og pølser, og stek litt til. Hell over hakket tomat, og ha i fløten. Ha i buljongterningen, rør rundt, og la det putre litt. Server med hakket koriander. Flott og godt! :)
http://3.bp.blogspot.com/-0PAESIFtxyc/Trryo2J8lXI/AAAAAAAAA2w/WjiWHfgaFUg/s1600/IMG_6658.JPG