Hei.
Jeg har litt kraft / fett i en skål i kjøleskapet etter jeg stekte kyllingfilet i stekepose. Noen som vet med sikkerhet hvor lang holdbarhet det er på dette? Tenker å bruke det i en saus eller en suppe...
:)
Holder noen dager i vertfall :ja:
Er det ei stund til du skal bruke det, ja så frys det ned.
Holder noen dager i vertfall :ja:
Er det ei stund til du skal bruke det, ja så frys det ned.
Tusen takk, tenkte ikke på å fryse det...
Hvordan får jeg slettet tråder jeg har startet? vet du det Gerd?
Tror ikke du kan gjøre det selv? Men prøv å trykke på trådverktøy rett over det første innlegget :)
Tror ikke du kan gjøre det selv? Men prøv å trykke på trådverktøy rett over det første innlegget :)
Har prøvd det, går ikke...
Har prøvd det, går ikke...
Bare moderatorer og adm. som kan slette tråder :ja:
Hei.
Jeg har litt kraft / fett i en skål i kjøleskapet etter jeg stekte kyllingfilet i stekepose. Noen som vet med sikkerhet hvor lang holdbarhet det er på dette? Tenker å bruke det i en saus eller en suppe...
:)
Selve fettet har laaaang hodbarhet - 2 uker iallfall uten problemer.
Kraften som antakelig har samlet seg under fettet har kortere. Jeg vil tro maks 1 uke før det er fare for at den surner. Sålenge fettlokket er ubrutt over krafta fungerer det som en hermetisering "light" og gir økt holdbarhet i forhold til kraft uten fettlokk.
Den gode nyheten er at kraften lukter dårlig når den blir dårlig... så inntil da kan du bruke begge deler. :)
Og ja, det er forskning fra kjøleskapet som gjør at jeg vet dette... :D
Bare moderatorer og adm. som kan slette tråder :ja:
Må jeg skrive mail til dem om å slette den og den tråden da?
Selve fettet har laaaang hodbarhet - 2 uker iallfall uten problemer.
Kraften som antakelig har samlet seg under fettet har kortere. Jeg vil tro maks 1 uke før det er fare for at den surner. Sålenge fettlokket er ubrutt over krafta fungerer det som en hermetisering "light" og gir økt holdbarhet i forhold til kraft uten fettlokk.
Den gode nyheten er at kraften lukter dårlig når den blir dårlig... så inntil da kan du bruke begge deler. :)
Og ja, det er forskning fra kjøleskapet som gjør at jeg vet dette... :D
Hehe, må smile. Jeg tenkte: Hvordan vet henne dette? Og så kom dette med forskning fra kjøleskapet... hehe. Takk for tilbakemeldingen. Jeg skal ta en luktetest... :eek: :)
ja, og legge ved link til trådene :ja:
ja, og legge ved link til trådene :ja:
Ok, tusen takk :)
Er det denne tråden du har lyst til å slette? Isåfall synes jeg den kan stå, det er sikkert flere som lurer på dette i disse ribbetider :)
Er det denne tråden du har lyst til å slette? Isåfall synes jeg den kan stå, det er sikkert flere som lurer på dette i disse ribbetider :)
Ja, det var bl.annet denne ja... Syns jeg har startet så alt for mange tråder nå... hehe... Men kan la den være ;)
macadamia79
12-12-11, 15:58
Kan også fryses i sånne isterningsposer for enkel porsjonering senere.