Kanutten
16-12-11, 19:07
tynnribbe
urter og ev svisker
bomullstråd
- Skjær først ruter i svoren. Ikke skrå ruter, da blir den vanskeligere å skjære opp.
- Snu deretter ribba oppned og skjær et lag av hele ribba nesten helt av.
- Løft opp denne flapen og ha urter og ev svisker på ribba. Legg ned flappen og ny runde med urter og ev svisker.
- Lag en pølselignende sak med svoren vendt ut.
- Surr bomullstråd rundt ribba slik at rullen holder sammen.
Stekes til den er ferdig. :p
Jeg stekte min i 150 grader i ca 2 timer. Grill på slutten for sprø svor.
Dette ble knallgodt!!! :sikle:
Serveres med bernaisesaus, salat og fløtegratinert sellerirot. På det siste bildet ser det veldig gult ut, men det er det altså ikke. :p
urter og ev svisker
bomullstråd
- Skjær først ruter i svoren. Ikke skrå ruter, da blir den vanskeligere å skjære opp.
- Snu deretter ribba oppned og skjær et lag av hele ribba nesten helt av.
- Løft opp denne flapen og ha urter og ev svisker på ribba. Legg ned flappen og ny runde med urter og ev svisker.
- Lag en pølselignende sak med svoren vendt ut.
- Surr bomullstråd rundt ribba slik at rullen holder sammen.
Stekes til den er ferdig. :p
Jeg stekte min i 150 grader i ca 2 timer. Grill på slutten for sprø svor.
Dette ble knallgodt!!! :sikle:
Serveres med bernaisesaus, salat og fløtegratinert sellerirot. På det siste bildet ser det veldig gult ut, men det er det altså ikke. :p