View Full Version : Torsk på purreseng


Bøtt
06-01-12, 22:16
800 gr torskefilet,i terninger
2ss smør
1 purreløk kuttet i ringer.
3dl fløte
2ts karri
2 hardkokte egg finhakket
2 tomater, finhakket
gressløk finhakket
Salt og pepper.

Smelt smør i en stekepanne og surr purreløken blank.Rør inn karri og slå i fløten.Legg i fiskestykkene terningene forsiktig i pannen.Slå ned varmen og la det trekke til fisken er kokt ca.10min.Smak til med salt og papper .Dryss over hakket egg ,tomat og gressløk rett før servering.

trollmamma
06-01-12, 22:18
Det hørtes veldig godt ut!
Jeg elsker fisk, og er alltid på jakt etter nye måter å tilberede det på.

Bøtt
06-01-12, 22:20
Ja en ny vri for oss å ha fisk på dette :)Alltid kjekt å prøve noe nytt :)

Bonitta
06-01-12, 22:36
Høres ut som noe man kan "smelle sammen" i ildfast form, så slipper man å passe på under koking :p
(jeg er veldig fan av mat som kan lage seg selv i ovnen ;) )

Bøtt
06-01-12, 22:40
Ja det kan du sikkert ,blir jo ennda enklere da:ja: