View Full Version : Asiatisk agurksalat


Sivensvans
10-01-12, 13:51
Denne er himmelsk, og passer godt til spes kylling og svinekjøtt - men, kan nok brukes til det man lyster!

4 porsjoner

2 små agurker (jeg brukte en stor)
1/2 dl hakket, frisk mynte
1/2 dl hakket, frisk koriander
1/2 dl olivenolje
2 ss riseddik
1 ts sukkererstatning
1 ss revet, frisk ingefær
1 ts finhakket sitrongress (dette hadde ikke jeg i)
1 ss soyasaus
salt og pepper

Skjær august i skiver på langs med en potetskreller. Legg remsene på et fat, og dryss over finhakket mynte og koriander.
Bland olivenolje og riseddik i en skål. Tilsett sukkererstatningen, ingefær, sitrongress og soyasaus, og bland godt. Hell dressingen over agurkremsene. Dryss på salt og pepper.

Oppskriften er hentet fra boken "GI-oppskrifter for folk i farta" av Ola Lauritzon og Ulrika Davidsson.

Echo
11-01-12, 08:16
[QUOTESkjær august i skiver på langs med en potetskreller. [/QUOTE]

Æsj også, må jeg vente helt til august for å lage denne:D:D.

Så veldig spennende ut da!

Sivensvans
11-01-12, 08:53
[QUOTESkjær august i skiver på langs med en potetskreller.

Æsj også, må jeg vente helt til august for å lage denne:D:D.

Så veldig spennende ut da![/quote]

:lol: :lol: Erre mulig!! Jeg hadde blitt skremt dersom jeg hadde skrevet juli...hihi!

StegforSteg
11-01-12, 10:23
Hvor får man tak i riseddik? :)

Sivensvans
11-01-12, 13:13
Hvor får man tak i riseddik? :)

Jeg kjøpte min på Kiwi;)

StegforSteg
11-01-12, 14:02
Da skal jeg se etter der :)