Shrinking Line
23-01-12, 11:05
Dette er vel engentlig en klassiker for oss som har holdt på i gamet en stund. Her er en litt oppfriskende oppskrift.
Til 2 personer trenger du
4 egg
4 stk store kjøttpålegg skiver
4 ts salsa
revet ost
Krydder (jeg brukte Santa Maria Chicken and Steak)
Sett stekeovnen på 200 grader. Dekk 4 muffins former med et kjøttpålegg i hver. Jeg anbefaler her muffinsform brett. Ha en skje med salsa i hver form.
Knekk ett og ett egg i et glass og hell ned i formen. Anbefaler å bruke glass da du trenger fingre til å holde kantene litt bort. Krydder over egget.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090354.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090354.jpg)
Dekk til med ønsket ost. Mengden bestemmer du selv, men du trenger ikke mye.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090356.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090356.jpg)
Hvis det er mye pålegg som stikker ut, brett kanten litt inn under om mulig. Inn i ovnen, midten, i ca 10-15min. Følg litt med og litt avhengig hvor bløtt man vil ha egget.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090358.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090358.jpg)
Kan serveres alene eller med noe grønt ved siden av.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090359.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090359.jpg)
Smakte utrolig godt, lett å lage og ser ganske så fancy ut.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090365.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090365.jpg)
Ikke beste bilde, men dere ser et blødkokt egg. Var ca 12min i ovnen.
Til 2 personer trenger du
4 egg
4 stk store kjøttpålegg skiver
4 ts salsa
revet ost
Krydder (jeg brukte Santa Maria Chicken and Steak)
Sett stekeovnen på 200 grader. Dekk 4 muffins former med et kjøttpålegg i hver. Jeg anbefaler her muffinsform brett. Ha en skje med salsa i hver form.
Knekk ett og ett egg i et glass og hell ned i formen. Anbefaler å bruke glass da du trenger fingre til å holde kantene litt bort. Krydder over egget.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090354.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090354.jpg)
Dekk til med ønsket ost. Mengden bestemmer du selv, men du trenger ikke mye.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090356.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090356.jpg)
Hvis det er mye pålegg som stikker ut, brett kanten litt inn under om mulig. Inn i ovnen, midten, i ca 10-15min. Følg litt med og litt avhengig hvor bløtt man vil ha egget.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090358.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090358.jpg)
Kan serveres alene eller med noe grønt ved siden av.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090359.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090359.jpg)
Smakte utrolig godt, lett å lage og ser ganske så fancy ut.
http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090365.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090365.jpg)
Ikke beste bilde, men dere ser et blødkokt egg. Var ca 12min i ovnen.