View Full Version : Cupegg - Bilder


Shrinking Line
23-01-12, 11:05
Dette er vel engentlig en klassiker for oss som har holdt på i gamet en stund. Her er en litt oppfriskende oppskrift.


Til 2 personer trenger du


4 egg
4 stk store kjøttpålegg skiver
4 ts salsa
revet ost
Krydder (jeg brukte Santa Maria Chicken and Steak)

Sett stekeovnen på 200 grader. Dekk 4 muffins former med et kjøttpålegg i hver. Jeg anbefaler her muffinsform brett. Ha en skje med salsa i hver form.
Knekk ett og ett egg i et glass og hell ned i formen. Anbefaler å bruke glass da du trenger fingre til å holde kantene litt bort. Krydder over egget.


http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090354.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090354.jpg)


Dekk til med ønsket ost. Mengden bestemmer du selv, men du trenger ikke mye.


http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090356.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090356.jpg)


Hvis det er mye pålegg som stikker ut, brett kanten litt inn under om mulig. Inn i ovnen, midten, i ca 10-15min. Følg litt med og litt avhengig hvor bløtt man vil ha egget.


http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090358.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090358.jpg)


Kan serveres alene eller med noe grønt ved siden av.


http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090359.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090359.jpg)


Smakte utrolig godt, lett å lage og ser ganske så fancy ut.


http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090365.jpg (http://theshrinkingline.com/WordPress/wp-content/uploads/2012/01/P1090365.jpg)


Ikke beste bilde, men dere ser et blødkokt egg. Var ca 12min i ovnen.

MadamMim
23-01-12, 18:58
Årh!!! Det så godt ut!!! :-) Hvor lenge tror du at det må stå i hvis det skal være hardkokt?? Sånn skikkelig hardkokt... (Jeg koker egg til de nesten er grønne... hehe)

Bonitta
23-01-12, 22:52
Dette er like godt om man legger bacon i formen, i stedet for kjøttpålegg ;)

Shrinking Line
24-01-12, 08:01
Jeg hadde latt de stå ihvertfall 15min, kanskje et par min til, men pass på så de ikke blir helt svarte på toppen.

Klassikeren er jo med bacon ;) men jeg føler at da må jeg bruke stekt bacon, jeg liker ikke baconet for mykt, derfor liker jeg denne varianten bedre ;)