MoaMoa
03-02-12, 23:29
Skal bake Droningens Juvel, som er en kjempegod rullekake. Har aldri laget den lavkarbo, men er vel ikke noe problem det håper jeg :blinke:
Legger ut den vanlige oppskriften her, men har selvsagt tenkt å erstatte sukkeret med kunstig sukker. Men kan dere hjelpe meg med å velge sukker? Hvilket er best i ovn? Kan velge mellom stevia, sukrin, candarel og natreen.
Dronningens Juvel:
4 egg
1,5 dl sukker(erstattes med hvor mye av hva?)
1,5 ss potetmel
2 ts vaniljesukker
100 g hasselnøtter
50 g hasselnøtt (Kommer til å bruke 70%)
Fyll og pynt:
4 dl kremfløte
2 ts vaniljesukker
2 bananer
50 g kokesjokolade (70 %)
Kommer til å bruke banan, men bruker så lite jeg kan, kanskje nok med en.
Hva tror dere om denne oppskriften erfarne lavkarbobakere, og hvilket sukker bør jeg bruke?
Legger ut den vanlige oppskriften her, men har selvsagt tenkt å erstatte sukkeret med kunstig sukker. Men kan dere hjelpe meg med å velge sukker? Hvilket er best i ovn? Kan velge mellom stevia, sukrin, candarel og natreen.
Dronningens Juvel:
4 egg
1,5 dl sukker(erstattes med hvor mye av hva?)
1,5 ss potetmel
2 ts vaniljesukker
100 g hasselnøtter
50 g hasselnøtt (Kommer til å bruke 70%)
Fyll og pynt:
4 dl kremfløte
2 ts vaniljesukker
2 bananer
50 g kokesjokolade (70 %)
Kommer til å bruke banan, men bruker så lite jeg kan, kanskje nok med en.
Hva tror dere om denne oppskriften erfarne lavkarbobakere, og hvilket sukker bør jeg bruke?