View Full Version : Spicy og fargerik eggesalat


shailene
21-03-12, 00:03
5 egg
5 ss majones
2 ss creme fraiche
50 g paprika
50 g erter (frosne er ok)
25 g løk
1 ts karrikrydder
0.5-1 ts chiliflak (salaten blir sterkere når den har stått litt!)
1 ts salt

Kok eggene mens du finhakker grønnsakene, kutt de hardkokte eggene på tvers og på langs i eggeskjæreren, og bland med resten av ingrediensene. En ny vri på eggesalat, uten tvil min favoritt!

Dietta
21-03-12, 00:27
Mmmmmm - digg :D

Kitt
21-03-12, 12:52
Namnam!:sikle: *løper på kjøkkenet og koker flere egg*

Kitt
23-03-12, 11:47
Namnam!:sikle: *løper på kjøkkenet og koker flere egg*
Jeg laget "røren" som en slags salatdressing og spise med en liten salat(kinakål, vårløk, agurk og gulrot) med egg og reker og avocado! :sikle::sikle::sikle:

shailene
25-03-12, 18:25
Jeg laget "røren" som en slags salatdressing og spise med en liten salat(kinakål, vårløk, agurk og gulrot) med egg og reker og avocado! :sikle::sikle::sikle:
Takk for tipset. Var godt med denne i salat, ja! Og som fyll i lavkarbo-wraps sammen med litt grønt :sikle:

Har fått heelt dilla på denne eggesalaten nå, sjelden en porsjon varer mer enn én dag.. :D :flau: