View Full Version : Linfrøkjeks med parmesan og rosmarin (med bilder)


Mat for sjelen
21-03-12, 15:46
Nydelige kjeks med Parmesan og Rosmarin.
Supre til dip eller sammen med en god ost og et glass rødt...

Oppskrift
- 2 dl knuste linfrø
- 2 egg
- 1 ts fiberhusk
- 1 dl revet Parmesan
- 2 - 3 ts finhakket frisk rosmarin

Bland alt sammen til en jevn røre, og la den stå og svelle i 5 - 10 minutter.
Bruk en slikkepott og smør røren utover en bakepapirkledd stekeplate. Rut opp med et pizzahjul eller kniv.

Stek kjeksene ved 175 grader i ca 10 minutter.

Ta ut brettet og sjekk kjeksene - kan hende må du snu noen av de og la de få noen ekstra minutter i ovnen for å få dem riktig sprø og crispy.
Pass bare på at ikke de blir brent!


Oppbevar kjeksene i tett boks.

Charlott
21-03-12, 19:56
Disse skal prøves til neste ost&kjeks-aften! :D

Mat for sjelen
21-03-12, 21:56
Disse skal prøves til neste ost&kjeks-aften! :D

Tror rett og slett jeg skal kalle kvelden i kveld en ost & kjeks aften... ;)
Med vin...:stortsmil

Yrla
21-03-12, 22:35
funker det å bytte ut permesan med lett gulost?

Mat for sjelen
22-03-12, 00:01
funker det å bytte ut permesan med lett gulost?

Jeg har ikke prøvd det, men det er jo verdt et forsøk :)
Gi meg gjerne en tilbakemld dersom du prøver ;)