Nordmørsloppa
18-04-12, 22:49
http://fitnessbloggen.no/rodt-kjott-halverer-risikoen-for-depresjon/
fin liten artikkel på fitnessbloggen :)
rart han fokuserer på omega 3 først og fremst når det handler om kjøtt som består for det meste av protein. Jeg trodde visse aminosyrer var viktig for serotininproduksjonen, jeg, som tryptofan. Her er det diskutert noe lignende http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=1813
http://www.tv3.no/hellstrom/good-mood-food-0
Fysiske ting man kan FÅ depresjon av derimot er tobbak, alkohol, usunn mat og aspartam.
Jeg merket det på humøret da jeg sluttet med aspartam og når jeg slutta med røyken.
Nordmørsloppa
19-04-12, 17:38
Fysiske ting man kan FÅ depresjon av derimot er tobbak, alkohol, usunn mat og aspartam.
Jeg merket det på humøret da jeg sluttet med aspartam og når jeg slutta med røyken.
Jeg og merka det når jeg slutta med røyken:) Og eneste sukker-erstatninga jeg bruker er Sukrin. Kanskje også det at jeg kutta sukkerfri tyggis, pastiller, drops etc også har gjort sitt til godt humør:p
Jeg og merka det når jeg slutta med røyken:) Og eneste sukker-erstatninga jeg bruker er Sukrin. Kanskje også det at jeg kutta sukkerfri tyggis, pastiller, drops etc også har gjort sitt til godt humør:pJa, jeg er sikker på at kroppen ikke blir glad av kunstige stoffer og gift, og når du slutter å gi den det blir den lettet.