Yrla
27-04-12, 13:40
Det er i skallet godsakene sitter, antioksydantene, altså. Så hvorfor ikke bare spise skallet og la resten av familien få poteten? Det finnes en blå potet. Dere vet sikkert at vi bør innta mat med alle farger, og at blå er det ikke så mange av. Så hva med blått potetskall?http://www.kk.no/853105/derfor-bor-du-spise-blaa-poteter
Har prøvd å finne ut hvor mye karbohydrater det er i selve skallet men det er visst lite interesse for sånt sært noe. Men det er vel der fiberet er?
Epleskall, det hvite innenfor bananskallet, appelsinskall m. fl. kan spises for å få i oss antioksydanter. Innenfor skallet er det mest vann og sukker.
Har prøvd å finne ut hvor mye karbohydrater det er i selve skallet men det er visst lite interesse for sånt sært noe. Men det er vel der fiberet er?
Epleskall, det hvite innenfor bananskallet, appelsinskall m. fl. kan spises for å få i oss antioksydanter. Innenfor skallet er det mest vann og sukker.