Kanskje
29-04-12, 23:43
Jeg ser at når jeg bruker f.eks champinjong eller hermetiske tomater, så blir karbo verdiene høye. Bruker diett.no. Før laget jeg lasange, gryteretter osv. nå er jeg redd for mye karber pga de hakkede tomatene f.eks.
Har dermed fått det for meg at jeg kun kan spise rent kjøtt, egg, fløte og ost. Til og med blomkål og brokoli er skummelt ,for da øker karbo innholdet.
Lurer på om jeg nå har fått ett sånt panisk tvangs forhold til dette med karbohydrater. Prøvde å spise fordelt slik: fett omtrent 75 %, protein omtrent 25 % og karbohydrater 5 %. Men så prøver jeg å ligge rundt 15 gram karber, helst ikke mye mer hver dag - og da blir dette ikke helt rett. For da må jeg spise veldig lite for at prosentene skal stemme.
Klarer ikke bestemme om jeg skal kjøre skaldemann/ketolyse, eller mer liberalt med mer karber. vanskelig. Det er ikke lett å leve og spise sammen med andre når man omtrent ikke skal ha karber.
Har jeg hengt meg opp i tull her, eller forstått opplegget feil?
Har dermed fått det for meg at jeg kun kan spise rent kjøtt, egg, fløte og ost. Til og med blomkål og brokoli er skummelt ,for da øker karbo innholdet.
Lurer på om jeg nå har fått ett sånt panisk tvangs forhold til dette med karbohydrater. Prøvde å spise fordelt slik: fett omtrent 75 %, protein omtrent 25 % og karbohydrater 5 %. Men så prøver jeg å ligge rundt 15 gram karber, helst ikke mye mer hver dag - og da blir dette ikke helt rett. For da må jeg spise veldig lite for at prosentene skal stemme.
Klarer ikke bestemme om jeg skal kjøre skaldemann/ketolyse, eller mer liberalt med mer karber. vanskelig. Det er ikke lett å leve og spise sammen med andre når man omtrent ikke skal ha karber.
Har jeg hengt meg opp i tull her, eller forstått opplegget feil?