Mat for sjelen
30-04-12, 09:41
En enkel og god hverdagsrett med torsk. Rask å lage, og chilien gir en litt spennende vri på torskemiddagen.
Oppskrift
500 g torske filet
1-2 fersk chili
1/2 purreløk
1 rød paprika
2 - 3 tomater
salt og pepper
Legg fisken i en ildfast form og krydre med salt og pepper.
Finhakk chili og ha over fisken.
Skjær purre i skiver og paprika i strimler. Ha over fisken.
Skjær tomatene i skiver og legg som et lokk over det hele.
Stekes ved 200 grader i 1 times tid, til fisken er ferdig.
Server med smørdampet blomkål og brokkoli.
Ta en kikk innom bloggen min for flere bilder :)
Oppskrift
500 g torske filet
1-2 fersk chili
1/2 purreløk
1 rød paprika
2 - 3 tomater
salt og pepper
Legg fisken i en ildfast form og krydre med salt og pepper.
Finhakk chili og ha over fisken.
Skjær purre i skiver og paprika i strimler. Ha over fisken.
Skjær tomatene i skiver og legg som et lokk over det hele.
Stekes ved 200 grader i 1 times tid, til fisken er ferdig.
Server med smørdampet blomkål og brokkoli.
Ta en kikk innom bloggen min for flere bilder :)