View Full Version : Frokostpannekake med soyamel


mofe
15-05-05, 16:08
Så pannekaka "vår" i et blad i går, men da med soyamel istedetfor havregryn.


3 egg
1 dl cottage cheese
2 ss rapsolje
2 ss soyamel
1-2 ts kanel
10 dråper vaniljeessens
søtstoff (natreen eller lignende)
litt salt

Stavmixes, stekes på svak varme med smør i panna - serveres med bær.

Marianne
15-05-05, 18:52
Jøss - hvilket blad?

mofe
15-05-05, 18:53
Jøss - hvilket blad?

"eva" - mamma abonnerer på :)

Marianne
15-05-05, 19:04
Nabo'n kjøper det og jeg har fått låne et par-tre blader. Har sett gode oppskrifter der før, men nå ble jeg imponert. Det er jo bra da! Jeg lurer på om det er de som har en svensk dame som er noe ernærings"greier" og som skal ha litt peiling på kosthold.

Forresten bra variasjon av pannekaka. Jeg har kuttet ut cottage cheese noen ganger og hatt i 1/2 scoop soyaproteinpulver. I dag lagde jeg den til en svigerinne som var på besøk, og da med både 1 ss cottage cheese og 1/2 scoop proteinpulver. Godt! :ja:

mofe
15-05-05, 19:26
Ja, var litt tøft - sto tilogmed at "denne er det 7 gram med karbohydrater i" (litt andre mengder enn den oppskriften jeg oppga)

HP
15-05-05, 19:36
Jeg lager med hel Quinoa jeg, næringsrikt, godt og mettende! :ja:

mofe
15-05-05, 19:38
Jeg lager med hel Quinoa jeg, næringsrikt, godt og mettende! :ja:

Hva er det for noe? :)

HP
15-05-05, 19:48
Hva er det for noe? :)
Bruke søkefunksjonen så finner du litt ;)

http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=2840&highlight=quinoa

Her er litt:
Quinoa (pronounced Keen-wah) is an ancient food that is not yet well known in North America. It has been cultivated in South American Andes since at least 3,000 B.C. and has been a staple food of millions of native inhabitants. The ancient Incas called quinoa the "mother grain" and revered it as sacred.
Les mer her: http://chetday.com/quinoa.html