- er det noen som har lest boka (http://www.spartacus.no/index.php?ID=Bok&counter=410)??
Her (http://www.aftenposten.no/amagasinet/article2716687.ece)er også en link til noe som er verd å lese...selv om den er noen år gammel.
- er det noen som har lest boka (http://www.spartacus.no/index.php?ID=Bok&counter=410)??
Her (http://www.aftenposten.no/amagasinet/article2716687.ece)er også en link til noe som er verd å lese...selv om den er noen år gammel.
JA! Eller - jeg "leste" den som lydbok og det er en knall bok om man er interessert i ren og ubesudlet mat. En av de beste på "skandinavisk".
Den boka har vært en av dem som har påvirket meg til å lese etiketter. Og det hender ganske ofte at jeg snur ryggen til "mat" etter å ha lest dem. (Er overlykkelig over at vi har en lokal fiskematprodusent. Fiskekakene inneholder "fisk, helmelk, potetmel, krydder, salt" - fantastisk.)
Kjempe bra bok! Anbefales :)
TrillTrall
30-08-12, 20:31
Man kan bli mørkeredd av mindre etter å ha lest den boka...