Mat for sjelen
05-11-12, 20:34
Denne kaken ble saftig, god og holdbar. Nydelig aromatisk og varm kryddersmak.
Perfekt kaffekos nå i høstmørket...
Oppskrift
100 g hvitt mandelmel
½ ts natron
1 ss kanel
1 ts malt muskat
½ ts malt nellik
½ ts xanthan gum el. fiberhusk
1 knivsodd salt
1 dl gresskarpure (http://sjelemat.blogspot.no/2012/10/gresskarpure.html)
2 ss agavenektar, honning el. sukrin
3 egg
Bland sammen alt det tørre.
Tilsett gresskarpure, egg og agavenektar - bland alt godt sammen.
Smak til med mer søtt dersom du ønsker det.
Ha røren i en liten brødform ca 1,5 L eller en smurt liten rund form.
Strø gjerne over litt mandelflak til pynt.
Stek ved 180 grader i 35-45 minutter
Avkjøl og nyt :D
Perfekt kaffekos nå i høstmørket...
Oppskrift
100 g hvitt mandelmel
½ ts natron
1 ss kanel
1 ts malt muskat
½ ts malt nellik
½ ts xanthan gum el. fiberhusk
1 knivsodd salt
1 dl gresskarpure (http://sjelemat.blogspot.no/2012/10/gresskarpure.html)
2 ss agavenektar, honning el. sukrin
3 egg
Bland sammen alt det tørre.
Tilsett gresskarpure, egg og agavenektar - bland alt godt sammen.
Smak til med mer søtt dersom du ønsker det.
Ha røren i en liten brødform ca 1,5 L eller en smurt liten rund form.
Strø gjerne over litt mandelflak til pynt.
Stek ved 180 grader i 35-45 minutter
Avkjøl og nyt :D