Efterår
06-12-12, 08:07
Så har jeg eksperimenteret lidt - jeg ville gerne bytte mandelmel ud med almindeligt kokosmel som jeg selv kværnede til mere mel konsistens. Resultatet blev superlækkert hvis jeg selv skal sige det :D Det blev som konfektkage så den er fin her op til jul :p
Opskrift:
1½ tsk bagepulver
½ tsk pulverkaffe
100 g kokosmel (kværnes til fin konsistens - gem 10 g som ikke kværnes)
25 g kakao
50 g smør
110 g kokosmælk
1 æg
Mandelessens efter smag
Sødemiddel efter smag (selv brugte jeg 1/8 tsk grøn steviapulver + 2 pipetter flydende stevia med toffee-smag + 1 pipette alm stevia)
Bland pulverkaffe, bagepulver, kokosmel (også de 10g) og kakao.
Smuldr smørret i.
Tilsæt ca halvdelen af kokosmælken og rør det godt sammen.
Tilsæt resten af kokosmælken og 1 æg.Rør det godt sammen.
Fordeles i muffinforme - ca 12 stk. - og bages ved 175 grader i 20-25 min
Du kan også tilsætte kakaonibs eller mørk chokolade.
Det her er klart min favorit - de er så hurtige og nemme at lave og de smager så godt at det er svært at holde fingrene fra dem :D
Opskrift:
1½ tsk bagepulver
½ tsk pulverkaffe
100 g kokosmel (kværnes til fin konsistens - gem 10 g som ikke kværnes)
25 g kakao
50 g smør
110 g kokosmælk
1 æg
Mandelessens efter smag
Sødemiddel efter smag (selv brugte jeg 1/8 tsk grøn steviapulver + 2 pipetter flydende stevia med toffee-smag + 1 pipette alm stevia)
Bland pulverkaffe, bagepulver, kokosmel (også de 10g) og kakao.
Smuldr smørret i.
Tilsæt ca halvdelen af kokosmælken og rør det godt sammen.
Tilsæt resten af kokosmælken og 1 æg.Rør det godt sammen.
Fordeles i muffinforme - ca 12 stk. - og bages ved 175 grader i 20-25 min
Du kan også tilsætte kakaonibs eller mørk chokolade.
Det her er klart min favorit - de er så hurtige og nemme at lave og de smager så godt at det er svært at holde fingrene fra dem :D