Mat for sjelen
18-12-12, 10:53
Disse kransekakestengene ble perfekte - sprø og gode på utsiden, og seige og gode inni....
Akkurat som de skal være....
Oppskrift
150 g malte mandler
1 ts xanthan gum (evt 1 ss fiberhusk)
2 - 4 ss sukrinmelis
2 ss agavesirup
2 ts vaniljeekstrakt
1 eggehvite
Mal mandler og bland inn xanthan gum og sukrinmelis.
Bland inn eggehviter, sirup og vanilje til en fast og god deig.
La deigen hvile i kjøleskap en times tid.
Trill ut fingertykke pølser, ca 10 cm lange.
Stekes ved 180 grader 10 - 12 minutter.
Frys ned, og ta opp etter hvert som du får lyst på...
Akkurat som de skal være....
Oppskrift
150 g malte mandler
1 ts xanthan gum (evt 1 ss fiberhusk)
2 - 4 ss sukrinmelis
2 ss agavesirup
2 ts vaniljeekstrakt
1 eggehvite
Mal mandler og bland inn xanthan gum og sukrinmelis.
Bland inn eggehviter, sirup og vanilje til en fast og god deig.
La deigen hvile i kjøleskap en times tid.
Trill ut fingertykke pølser, ca 10 cm lange.
Stekes ved 180 grader 10 - 12 minutter.
Frys ned, og ta opp etter hvert som du får lyst på...