Mat for sjelen
01-02-13, 13:01
Hjemmelaget salsa er bare i en helt annen liga en de ferdig kjøpte glassene på butikken. Sammenlignet med hjemmelaget smaker disse bare ketchup, og inneholder svært mye sukker...
Salsa er perfekt tilbehør til alle typer meksikansk mat. Jeg garanterer deg at du ikke kommer til å gå tilbake til den ferdig kjøpte når du først har smakt hvordan det EGENTLIG skal smake...:D
Oppskrift
1 boks hakkede tomater
1 liten løk
1/2 - 1 rød chili - finhakket
1 fedd hvitløk - finhakket
olivenolje
2 ts spisskummin
salt og pepper
Skjær løken i små biter. Surr løk, chili og hvitløk mykt i en panne, sammen med litt olivenolje.
Ha over tomatene, og la salsaen stå og småputre i ca 20 - 30 minutter.
Smak til med salt, pepper og spisskummin.
Lag gjerne dobbel eller trippel oppskrift når du først er i gang. Frys ned i små porsjoner, og du har ferdig salsa klar til taco middagen!
♥ Tove
Salsa er perfekt tilbehør til alle typer meksikansk mat. Jeg garanterer deg at du ikke kommer til å gå tilbake til den ferdig kjøpte når du først har smakt hvordan det EGENTLIG skal smake...:D
Oppskrift
1 boks hakkede tomater
1 liten løk
1/2 - 1 rød chili - finhakket
1 fedd hvitløk - finhakket
olivenolje
2 ts spisskummin
salt og pepper
Skjær løken i små biter. Surr løk, chili og hvitløk mykt i en panne, sammen med litt olivenolje.
Ha over tomatene, og la salsaen stå og småputre i ca 20 - 30 minutter.
Smak til med salt, pepper og spisskummin.
Lag gjerne dobbel eller trippel oppskrift når du først er i gang. Frys ned i små porsjoner, og du har ferdig salsa klar til taco middagen!
♥ Tove