Mi9en
09-06-13, 22:22
Dett er en oppskrift som passer godt som tilbehør til grillmat eller på tapasbordet.
Ingredienser:
Gode norske tomater
Pesto
Ost - f. eks revet Jarlsberg eller fersk Mozarella. Jeg bruker det jeg har tilgjengelig
Del tomatene i to og ta ut innmaten slik at du får små "tomatskåler". Ha 1ts pesto i bunnen og fyll opp til kanten med ost. Legg litt aluminumsfolie eller en aluminiumsform på grillen og sett tomatene på. Grilles til de er møre og osten er smeltet.
Mmmmm...
Ingredienser:
Gode norske tomater
Pesto
Ost - f. eks revet Jarlsberg eller fersk Mozarella. Jeg bruker det jeg har tilgjengelig
Del tomatene i to og ta ut innmaten slik at du får små "tomatskåler". Ha 1ts pesto i bunnen og fyll opp til kanten med ost. Legg litt aluminumsfolie eller en aluminiumsform på grillen og sett tomatene på. Grilles til de er møre og osten er smeltet.
Mmmmm...