Ziltoidia
05-02-14, 09:56
Denne oppskriften baserte jeg en gang på lompeoppskriften (http://lavkarbohverdag.com/2012/06/18/lomper/) til Hanne og Kari, men den har liksom fått sitt eget liv.
Du kan improvisere mye, men slik gjør jeg det:
20g pofiber
18g fiberhusk
1 toppet krm johannesbrørdkjernemel
litt (1 ss f eks) av kruskakli, fibrex... det du måtte ønske
litt salt og anndre ønskede smaker
---- bland det tørre ----
Bland i minst 1dl vann og kna sammen.
Til slutt har du en ganske fast deig som du kjevler utover og har i stekepanna på høy varme og relativt kort steketid.
Og der har du brødet ditt.
Det er litt i det seigeste laget, sannsynligvis pga mengden fiberhusk... så det er bare å prøve seg frem med andre bindemiddler. Brødet smaker ikke allverdens, så slå deg løs med pålegget.
Litt instagramskryting (http://instagram.com/p/kBzL9-Rvcv/) med bilde:
http://distilleryimage2.ak.instagram.com/787b4a8a8e4111e3ad2312bb969afd0a_8.jpg
Og et kanskje mer informativt bilde:
http://i.imgur.com/0MnQK4Rl.jpg
Lagde disse klokka 8 om morningen, og det tok null tid, og man bruker svært lite av nokså billige ingredienser. :)
Edit: nevnte jeg at dette gir en super pizzabunn?
Du kan improvisere mye, men slik gjør jeg det:
20g pofiber
18g fiberhusk
1 toppet krm johannesbrørdkjernemel
litt (1 ss f eks) av kruskakli, fibrex... det du måtte ønske
litt salt og anndre ønskede smaker
---- bland det tørre ----
Bland i minst 1dl vann og kna sammen.
Til slutt har du en ganske fast deig som du kjevler utover og har i stekepanna på høy varme og relativt kort steketid.
Og der har du brødet ditt.
Det er litt i det seigeste laget, sannsynligvis pga mengden fiberhusk... så det er bare å prøve seg frem med andre bindemiddler. Brødet smaker ikke allverdens, så slå deg løs med pålegget.
Litt instagramskryting (http://instagram.com/p/kBzL9-Rvcv/) med bilde:
http://distilleryimage2.ak.instagram.com/787b4a8a8e4111e3ad2312bb969afd0a_8.jpg
Og et kanskje mer informativt bilde:
http://i.imgur.com/0MnQK4Rl.jpg
Lagde disse klokka 8 om morningen, og det tok null tid, og man bruker svært lite av nokså billige ingredienser. :)
Edit: nevnte jeg at dette gir en super pizzabunn?