guro
14-06-05, 21:57
Gratinert fiskeform
· Fiskefileter
skives og legges i ildfast form. Ha salt, pepper og litt sitronsaft over.
· Grønnsaker( purre, gulrøtter, squash, paprika, sopp, hvitløk og lignende)
freses lett før det overhelles fisken.
· Lettrømme
· (1-2 ss sammalt spelt)
· salt og pepper
· litt sitronsaft
· revet ost
blandes og helles over fisken med grønnsakene.
Stekes på 95°C (gjerne med steketermometer) til ferdig.
Kjernetemperatur :
· Rød fisk: 56-58°C
· Hvit fisk: 60°C
· Fiskefileter
skives og legges i ildfast form. Ha salt, pepper og litt sitronsaft over.
· Grønnsaker( purre, gulrøtter, squash, paprika, sopp, hvitløk og lignende)
freses lett før det overhelles fisken.
· Lettrømme
· (1-2 ss sammalt spelt)
· salt og pepper
· litt sitronsaft
· revet ost
blandes og helles over fisken med grønnsakene.
Stekes på 95°C (gjerne med steketermometer) til ferdig.
Kjernetemperatur :
· Rød fisk: 56-58°C
· Hvit fisk: 60°C