Marianne
14-06-05, 22:15
MHM: Her er oppskriften - "godkjent" av ungene!
Fiskegryte
Ca. 600 gram seifilet (eller annen hvit fisk)
100 gram reker
3 gulrøtter
300 gram brokkolitopper
3 ss olivenolje
Salt og pepper
2 dl rømme
3 ss oppklippet gressløk
100 gram Jarlsbergost
Skjær den rå fisken i terninger, gulrot i biter og brokkoli i buketter. Legg alt sammen blandet i en ildfast form, og tøm over olivenolje, salt og pepper. Stek det på lav varme i ovnen (100 grader) til fisken er stekt. Grønnsakene kan gjerne være litt faste fortsatt. Bland rømme, gressløk og pillede reker sammen, og bre dette over fisken og grønnsakene i den varme formen. Topp med litt revet ost, og stek det videre til osten har smeltet. Dette er et fullverdig måltid, og kan spises som det er
Fiskegryte
Ca. 600 gram seifilet (eller annen hvit fisk)
100 gram reker
3 gulrøtter
300 gram brokkolitopper
3 ss olivenolje
Salt og pepper
2 dl rømme
3 ss oppklippet gressløk
100 gram Jarlsbergost
Skjær den rå fisken i terninger, gulrot i biter og brokkoli i buketter. Legg alt sammen blandet i en ildfast form, og tøm over olivenolje, salt og pepper. Stek det på lav varme i ovnen (100 grader) til fisken er stekt. Grønnsakene kan gjerne være litt faste fortsatt. Bland rømme, gressløk og pillede reker sammen, og bre dette over fisken og grønnsakene i den varme formen. Topp med litt revet ost, og stek det videre til osten har smeltet. Dette er et fullverdig måltid, og kan spises som det er