View Full Version : Grønnsaker eller frukt på grillen?


Tetra
21-05-14, 22:56
Noen tips til hva som er godt å grille?
Vi skal kjøpe vår første grilll nå!

index
22-05-14, 08:55
Paprika er suverent på grillen. Aubergine, squash, sellerirot... Mulighetene er mange, bare prøv deg frem!

TrillTrall
22-05-14, 09:09
Småtomater, babymais...

AntoniaM
22-05-14, 10:58
Grønn asparges!

Liker du shampinjong, kan du legge de hele på grillen. Fjerner du "stilken", Kan du legge litt ost inne i fordypningen og la den smelte der.

Forøvrig kan du lage det meste ved å pakke inn i folie og på den måten bake det - sellerirot i terninger, løk, champinjong osv

nellie
22-05-14, 11:02
Asparges!:) Mais, paprika, sopp, osv

Carisma
22-05-14, 11:17
Absolutt alt kan grilles. Google grilloppskrifter så finner du haugevis.

smgj
22-05-14, 11:33
Åh... kjøp spiss paprika, bacon/serrano og philadelphia/tubeost... Del paprikaen i to på langs (ikke fjern stilken), ta ut frøene og fyll den med ost. Strø over f.eks krydder/hakket soltørket tomat/hakket løk/hakket marinert hvitløk og surr bacon rundt. Grill på svak varme til osten har smeltet.

Tetra
22-05-14, 17:33
Bør grønnsaker og frukt griller i alufolie eller i aluformer eller rett på rista? Tenker om det drypper liksom.... Må alt smøres med olje?
Har helt ny gassgrill så jeg er helt NOOB på grillingområdet ;)

svar
23-05-14, 22:50
Man har alltid http://www.grillet.no for all your grilling needs :D

Jeg kjøpte en slik her i år, nå kan jeg snurre det meste:
http://www.webergrill.no/grilltilbehoer/tilbehoer/rotisserier-g6715-s8/weber-original-kurv-til-rotisseri-17394-s8.aspx

Grønnsaker er vell best å ta på spyd vill jeg tro, men man kan også bruke en aluform, pakker man det inn så blir det mer bakt/kokt.