Sivensvans
25-06-14, 12:53
http://oppskrift.klikk.no/multimedia/2010.03.15/50577d0cd05abede063e107d/brocolli_BIG.jpg (http://oppskrift.klikk.no/brokkoli-med-parmesan/4185/)Erik Hannemann
Tilbehør
Brokkoli med parmesan (http://oppskrift.klikk.no/brokkoli-med-parmesan/4185/)
Her får brokkolien følge av en ost fra sitt eget hjemland, Italia.
Fremgangsmåte:
Del brokkolien i bitte små buketter.
Stek, bak (20-30 minutter på 180 grader) eller kok/damp (i ca 10 minutter) brokkolien.
Legg brokkolien på et fat eller dyp tallerken. Bland sammen olje, sitronsaft og hvitløk (du kan også ha i litt sennep). Bland god.
Skjær skav av osten med en potetskreller. Hell over dressingen.
Ingredienser:
1 stk brokkoli
50 g parmesan
1 fedd hvitløk
5 ss olje
2 ss sitronsaft
Oppskriften er hentet fra: Klikk.no | Kokk: Christopher Sjuve
Tilbehør
Brokkoli med parmesan (http://oppskrift.klikk.no/brokkoli-med-parmesan/4185/)
Her får brokkolien følge av en ost fra sitt eget hjemland, Italia.
Fremgangsmåte:
Del brokkolien i bitte små buketter.
Stek, bak (20-30 minutter på 180 grader) eller kok/damp (i ca 10 minutter) brokkolien.
Legg brokkolien på et fat eller dyp tallerken. Bland sammen olje, sitronsaft og hvitløk (du kan også ha i litt sennep). Bland god.
Skjær skav av osten med en potetskreller. Hell over dressingen.
Ingredienser:
1 stk brokkoli
50 g parmesan
1 fedd hvitløk
5 ss olje
2 ss sitronsaft
Oppskriften er hentet fra: Klikk.no | Kokk: Christopher Sjuve