View Full Version : Ugly beans (grønne bønner)


kennygirl
18-08-14, 21:56
Disse er kjempegode! http://healthylivinghowto.com/1/post/2011/08/better-than-fries.html

Spre en pose frossne grønne bønner på et stekebrett, pensle med olje og strø salt og evt annet krydder over.
Sett brettet i kald ovn og sett den på 230 grader C.
Stek i 30 min, vend litt på bønnene og stek videre i 15-20 min.

Dersom du ikke bruker hele posen stek i kortere tid!

Photobscura
19-08-14, 00:28
Jaaa! Sammen med baconbiter er dette en slager her i heimen. Fikk det ofte servert som tilbehør i Praha. :)

kennygirl
19-08-14, 11:45
Jeg ble overrasket over hvor godt det var! Har ikke likt grønne bønner før jeg smakte disse :p

Bønna200
19-08-14, 20:30
Dette hørtes spennede ut. Skal prøve det ut en av de nærmeste dagene. :)

Photobscura
19-08-14, 20:38
Til opplysning står det vel som regel aspargesbønner på fryseposene. Brekkbønner funker like fint de også. :)

Dadda
19-08-14, 21:07
Til opplysning står det vel som regel aspargesbønner på fryseposene. Brekkbønner funker like fint de også. :)

Dette må jeg prøve :)

TrillTrall
19-08-14, 22:55
Disse er kjempegode! http://healthylivinghowto.com/1/post/2011/08/better-than-fries.html

Spre en pose frossne grønne bønner på et stekebrett, pensle med olje og strø salt og evt annet krydder over.
Sett brettet i kald ovn og sett den på 230 grader C.
Stek i 30 min, vend litt på bønnene og stek videre i 15-20 min.

Dersom du ikke bruker hele posen stek i kortere tid!

230 grader??? Ok, greit nok at de settes i kald ovn, men ovnen til Lille Gubben er varm etter 10-12 min og om de skal stå der inne på 230 grader i 40 min så er de garantert kremerte!

Imse
21-08-14, 08:57
Spennende! Mye enklere enn å skjære opp sellerirot osv også. Må prøves!

kennygirl
22-08-14, 12:14
230 grader??? Ok, greit nok at de settes i kald ovn, men ovnen til Lille Gubben er varm etter 10-12 min og om de skal stå der inne på 230 grader i 40 min så er de garantert kremerte!

Jeg brukte ikke hele posen og de ble ferdig mye fortere enn det står i oppskriften. Tror at de kan bli myke og ikke sprø om du skrur ned varmen, ta de heller ut når du ser at de er blitt brune.

Pearl
24-08-14, 00:06
Dette høres godt ut, må prøves. :)

Jammo
22-11-14, 23:05
Dette skal jeg prøve :) Takk for at du delte oppskriften. Trenger inspirasjon ;)

Furine
28-11-14, 21:56
Grøne bønner er gode fresa saman med smør og løk (samt salt og pepar) til dømes. :)

Carisma
07-05-15, 09:33
Herregud så godt!!! Dette er jo bedre enn potetgull, definitivt mitt nye favorittsnacks :sikle:
Laget det en gang før, men da brukte jeg ferske bønner. Det funket dårlig... Men med frosne aspargesbønner ble det perfekt!

Butterfly83
10-01-16, 18:32
Har prøvd disse et par ganger men hver gang har det blitt en brent smak på dem? Selv om de har stått inne kortere enn det står, og de ikke har vært svarte.. Får kanskje prøve igjen.

Carisma
11-01-16, 08:54
Har prøvd disse et par ganger men hver gang har det blitt en brent smak på dem? Selv om de har stått inne kortere enn det står, og de ikke har vært svarte.. Får kanskje prøve igjen.
De skal bli nesten brent, og ha en brent smak. Men kanskje du har for lite olje på? jeg er generøs med olja, og har gjerne på noen smørklatter i tillegg.

Butterfly83
11-01-16, 17:47
Kanskje det har vært riktig likevel da? :lol: Tenkte det var feil når det smakte brent :p Har hatt ganske mye olje på, men ikke smør.