Mum 4 2
17-06-05, 11:37
Jeg bruker
* kjøttet av en 1/2 avokado moses (evt. lag større porsjon)
* tilsett ca 1 ss majones pr 1/2 avokado
* en skalk agurk, rives på råkostjern evt. kuttes i små terninger
* en skalk paprika, kuttes i små terninger
* tilsett salt, pepper og sitrondråper etter smak
* evt. ha rå løk/hvitløk i om du liker det.
Røres sammen, og tilsett ønsket mengde reker.
Jeg har aldri prøvd å lagre denne, da jeg lager med 1/2 avokado og spiser opp alt sammen i ett måltid. Men jeg regner med at den kan holde et par dager i kjøleskapet.
Som variasjon kan man kanskje ha i rømme også. Jeg har ikke prøvd fordi jeg må holde meg unna melkeprodukter foreløpig. De gir meg nemlig desperat hunger etter søtt.:eek:
NAM NAM!:D
* kjøttet av en 1/2 avokado moses (evt. lag større porsjon)
* tilsett ca 1 ss majones pr 1/2 avokado
* en skalk agurk, rives på råkostjern evt. kuttes i små terninger
* en skalk paprika, kuttes i små terninger
* tilsett salt, pepper og sitrondråper etter smak
* evt. ha rå løk/hvitløk i om du liker det.
Røres sammen, og tilsett ønsket mengde reker.
Jeg har aldri prøvd å lagre denne, da jeg lager med 1/2 avokado og spiser opp alt sammen i ett måltid. Men jeg regner med at den kan holde et par dager i kjøleskapet.
Som variasjon kan man kanskje ha i rømme også. Jeg har ikke prøvd fordi jeg må holde meg unna melkeprodukter foreløpig. De gir meg nemlig desperat hunger etter søtt.:eek:
NAM NAM!:D