Jeg vet det er mye karber i hvitløk, men vet dere ca hvor mye det er i 1 fedd?
Jeg lurer også på om det finnes gode alternativer til rå hvitløk man kan ha til mat, som f.eks hvitløkssmør? Finnes det noe slikt med mindre karber?
Vei en fedd om du er i tvil.
Personlig så veier jeg aldri hvitløk fordi smaken er såpass sterk at smaksløkene sier stopp før blodsukkeret stiger.....
Jeg verken veier eller teller karber for hvitløk. Det blir ikke brukt mye om gangen og hvitløken har så mange gode egenskaper at den får være som den er :D
Tja hvis man antar at et fedd rå hvitløk er ca 3 gram er det 0,5 kh per fedd. Det er ingenting og som andre skriver, man får ikke i seg så mye om gangen og hvitløk har så mange positive egenskaper at det er bare å spise med god samvittighet. Dessuten mener jeg å huske at hvitløk har lav glykemisk indeks.