Dilly
05-11-14, 13:33
Disse ser veldig gode ut, og må snart prøves. Vær så god :)
Fant dem her:
http://www.kvalimad.dk/opskrifter/mandelboller-til-burgere-og-sandwiches-paleoboller
http://www.kvalimad.dk/opskrifter/mandelboller-til-burgere-og-sandwiches-paleoboller/image_preview
Ingredienser
giver 6 stk.
6 æg
100 gram smør (eller andet fedt)
150 g (3 dl) mandelmel
2 tsk bagepulver
Smelt fedstoffet ved så lav temperatur som muligt. Det skal blandes i æggene, og der er ingen grund til at lave dem til røræg ved at hælde brændvarm fedt i.
Kom æggene i en skål og rør dem sammen.
Rør fedstoffet i.
Kom mandelmelet ovenpå.
Fordel bagepulveret henover melet så godt som muligt.
Rør det hele sammen til en lind, klumpfri dej.
Hæld det i formene. Der skal ca. 1 dl i hver form.
Bages ved 175°C varmluft i 15-20 min. I min ovn, med mine forme, skal de have 20 min.
Lad dem køle af. Flæk dem på midten når de serveres.
Opbevar dem i køleskabet. De kan ristes.
Fant dem her:
http://www.kvalimad.dk/opskrifter/mandelboller-til-burgere-og-sandwiches-paleoboller
http://www.kvalimad.dk/opskrifter/mandelboller-til-burgere-og-sandwiches-paleoboller/image_preview
Ingredienser
giver 6 stk.
6 æg
100 gram smør (eller andet fedt)
150 g (3 dl) mandelmel
2 tsk bagepulver
Smelt fedstoffet ved så lav temperatur som muligt. Det skal blandes i æggene, og der er ingen grund til at lave dem til røræg ved at hælde brændvarm fedt i.
Kom æggene i en skål og rør dem sammen.
Rør fedstoffet i.
Kom mandelmelet ovenpå.
Fordel bagepulveret henover melet så godt som muligt.
Rør det hele sammen til en lind, klumpfri dej.
Hæld det i formene. Der skal ca. 1 dl i hver form.
Bages ved 175°C varmluft i 15-20 min. I min ovn, med mine forme, skal de have 20 min.
Lad dem køle af. Flæk dem på midten når de serveres.
Opbevar dem i køleskabet. De kan ristes.