View Full Version : Forrett: Råmarinerte kamskjell med ingefær, soya og pepperrot fra www.godt.no


Sivensvans
16-01-15, 09:12
Ser ut som en herlig forrett, spør du meg! :)
Råmarinerte kamskjell med ingefær, soya og pepperrot



Tilberedningstid:15min
Du kan lage sashimi med fisk og sjømat etter ønske. Bare husk å bruke råvarer av god kvalitet. Kamskjellene får en nydelig smak marinert i lime, soya og litt ingefær. Toppet med pepperrot får retten den perfekte piffen.

Server gjerne som en lekker forrett!

http://imbo.vgc.no/users/godt/images/e0faa3ce1e4edf30fd23bad8d4f8d84b.jpg?t%5B0%5D=resi ze%3Awidth%3D980&t%5B1%5D=strip&t%5B2%5D=compress%3Alevel%3D75&accessToken=93ca6dd1a9d32d45ce4b5042c9471a5fac8c4c d92ff0a3b0790ba856f651481a
Ingrediens

4 personer





8 stkkamskjell (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1126/kamskjell)3 stklime (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1418/lime)0.5 dlsoyaolje (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1442/soyaolje)2 sssyltet ingefær (http://www.godt.no/#!/ingrediens/2288/syltet-ingefaer)50 gpepperrot (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1606/pepperrot)3 ssgressløk (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1312/gressloek)


Elsk din niste som deg selv.
- Dag Evjenth



Slik gjør du


1. Kutt kamskjellene i tynne skiver og legg på tallerkenen.
2. Lag marinaden ved å blande limejuice, soya og finhakket syltet ingefær. Smak eventuelt til med litt av laken fra den syltede ingefæren.
3. Hell marinaden over kamskjellene rett før servering.
4. Dryss revet pepperrot og finhakket gressløk over ved servering.

(Publisert16.07.2014, endret14.01.2015)

stinei
16-01-15, 09:44
Åååå, det så godt ut det! Elsker kamskjell!

Sivensvans
16-01-15, 09:50
Åååå, det så godt ut det! Elsker kamskjell!

Mee too! Og så elsker jeg thai-smakene, så det må jo bli en god kombinasjon dette!;)

Anne
16-01-15, 10:48
Nam....denne må prøves. Helt klart.
Takk😊