View Full Version : Meatpailoaf


Kanutten
19-01-15, 16:59
En meatloafpaivariant? Inspirert av Carisma og hennes meazza av løvsteik lagde jeg "meatpailoaf" av løvsteik.

Man tager en tint løvsteik og kliner den litt til slik at den passer en liten paiform. Skjerper løvsteika noen minutter. Tar formen ut og fyller den med skinke/bacon, brokkoli, sopp og ost. Eggestand helles over. Noen minutter senere har man altså meatpailoaf. Nydelig!!

Spinnerette
21-01-15, 14:37
Lurt! :)

Sivensvans
10-02-15, 10:51
Så lurt, ja - dette vil jeg prøve! Takk for tips!;)

Cyan
10-02-15, 14:48
Hva betyr å skjerpe løvsteika?

Kanutten
10-02-15, 15:08
Hva betyr å skjerpe løvsteika?

Det betyr å brune den fort. Den kan gjerne være rå inni bare det ytre er stekt.

Cyan
10-02-15, 17:30
Det betyr å brune den fort. Den kan gjerne være rå inni bare det ytre er stekt.
Ah. Så du steker den litt i panna først da, eller har du den bare i ovnen på sterk varme først?
Og hvor lenge skal den være i ovnen etterpå, og på hvor sterk varme?
Jeg må visst ha det inn med ts :o

Lilibird
15-02-15, 10:48
Jeg regner med at det er i ovn ved ca 200 grader. uten at jeg selv har prøvd, så er det det jeg tipper