View Full Version : Gratinert lettsaltet torsk med spinat


Sivensvans
09-02-15, 13:20
http://imbo.vgc.no/users/godt/images/e5bfc13b1543baebd031050f7ddb4bf9.jpg?t%5B0%5D=resi ze%3Awidth%3D980&t%5B1%5D=strip&t%5B2%5D=compress%3Alevel%3D75&accessToken=0edcb7d7a4e8d1320aabfaa610ba445dd621f6 c1723a5ff5c744acd6b2f734dc




Gratinert lettsaltet torsk med spinat

Tilberedningstid:25min
Sunn og god fiskeform til hverdag og fest!

http://imbo.vgc.no/users/godt/images/e5bfc13b1543baebd031050f7ddb4bf9.jpg?t%5B0%5D=resi ze%3Awidth%3D980&t%5B1%5D=strip&t%5B2%5D=compress%3Alevel%3D75&accessToken=0edcb7d7a4e8d1320aabfaa610ba445dd621f6 c1723a5ff5c744acd6b2f734dc
Ingrediens

4 personer





800 gtorskefiletlettsaltet (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1978/torskefilet)350 gspinatfrisk (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1337/spinat)2 sssmør (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1439/smoer)1 stkpurreløk (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1327/purreloek)150 ggulost (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1223/gulost)3 dlcrème fraîche (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1217/creme-fraiche)0.5 tsmuskatnøttrevet (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1662/muskatnoett)pepper etter smak (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1542/pepper)


Jeg liker ikke mat som stirrer på meg.
- Odvar Nordli



Slik gjør du


http://imbo.vgc.no/users/godt/images/c387105785cb15ede43fa7387149dd86.jpg?t%5B0%5D=resi ze%3Awidth%3D647&t%5B1%5D=strip&t%5B2%5D=compress%3Alevel%3D75&accessToken=019327e04d72623aa1d6fd74260137432cf054 b2ed8b5b0f43bfcee4b732fcaf1. Ingredienser
http://imbo.vgc.no/users/godt/images/caa4766035e45c5ed5ee15b4485bbcd5.jpg?t%5B0%5D=resi ze%3Awidth%3D647&t%5B1%5D=strip&t%5B2%5D=compress%3Alevel%3D75&accessToken=f525efd68508684f40ef36927447297d1ad047 a229f8d9e6569b4348eb40d7ed2. Forvarm ovnen til 220 grader. Legg spinat og smør i bunnen av en ildfast form. Skjær purre i skiver.
http://imbo.vgc.no/users/godt/images/915812bf1a8a88ddb0c11b84016418e2.jpg?t%5B0%5D=resi ze%3Awidth%3D647&t%5B1%5D=strip&t%5B2%5D=compress%3Alevel%3D75&accessToken=63f30e869e616f8c90925075179193089d7008 ca82ee1bac4b30cd98d6c787f73. Rens og del fisken i biter, og ha purre og fisk i formen. Riv osten, bland med creme fraiche og krydre med muskatnøtt og pepper.
http://imbo.vgc.no/users/godt/images/faacab2cbfdc6991d73c54b8a426fda5.jpg?t%5B0%5D=resi ze%3Awidth%3D647&t%5B1%5D=strip&t%5B2%5D=compress%3Alevel%3D75&accessToken=4f0c5391d806218259c27c4536aa8aac84c621 a7c68f9fe5bf7492e898c5aa654. Ha osteblandingen over fisken og stek i ovnen til fisken er akkurat gjennomstekt og osten er smeltet, omtrent 15 minutter.