Sivensvans
09-02-15, 13:25
http://imbo.vgc.no/users/godt/images/5ddb7d3ba054899cbbfb1aa04a479326.jpg?t%5B0%5D=resi ze%3Awidth%3D980&t%5B1%5D=strip&t%5B2%5D=compress%3Alevel%3D75&accessToken=5d0a6351194c035977c795c78ec1dfb93122e7 5a4a3a2cf279bda9405ada7053
Gulrotsuppe med chili, appelsin og ingefær
Tilberedningstid:45min
Denne suppen er rik på smak og har en nydelig farge. Kan serveres iskald på en varm sommerdag, eller god og varm en kjølig vinterkveld.
http://imbo.vgc.no/users/godt/images/5ddb7d3ba054899cbbfb1aa04a479326.jpg?t%5B0%5D=resi ze%3Awidth%3D980&t%5B1%5D=strip&t%5B2%5D=compress%3Alevel%3D75&accessToken=5d0a6351194c035977c795c78ec1dfb93122e7 5a4a3a2cf279bda9405ada7053
Ingrediens
4 personer
350 ggulrøtter (http://www.godt.no/#!/ingrediens/2091/gulroetter)1 stkløkliten (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1319/loek)2 feddhvitløk (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1315/hvitloek)1 ssingefærrevet, frisk (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1550/ingefaer)1.5 stkrød chili (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1553/roed-chili)3 dlappelsinjuiceferskpresset (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1402/appelsinjuice)5 dlgrønnsakskrafteller hønsebuljong (http://www.godt.no/#!/ingrediens/2060/groennsakskraft)3 ssolivenolje (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1446/olivenolje)salt (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1478/salt)pepper (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1542/pepper)koriander (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1552/koriander)
Slik gjør du
1. Hakk løk og hvitløk. Del én chili på langs og skrap ut frøene. Skjær chilien i tynne strimler. Vask gulrøttene godt og skjær dem i biter.
2. Varm oljen i en gryte og fres løk, hvitløk, chili, gulrot og ingefær i et par minutter under omrøring. Løken skal bli blank uten at den får farge.
3. Tilsett buljong og appelsinjuice. Legg på lokk og la suppen småkoke i ca. 20 minutter.
4. Kjør suppen glatt og jevn i en hurtigmikser og smak til med salt og pepper. Pynt med chili og frisk koriander.
Gulrotsuppe med chili, appelsin og ingefær
Tilberedningstid:45min
Denne suppen er rik på smak og har en nydelig farge. Kan serveres iskald på en varm sommerdag, eller god og varm en kjølig vinterkveld.
http://imbo.vgc.no/users/godt/images/5ddb7d3ba054899cbbfb1aa04a479326.jpg?t%5B0%5D=resi ze%3Awidth%3D980&t%5B1%5D=strip&t%5B2%5D=compress%3Alevel%3D75&accessToken=5d0a6351194c035977c795c78ec1dfb93122e7 5a4a3a2cf279bda9405ada7053
Ingrediens
4 personer
350 ggulrøtter (http://www.godt.no/#!/ingrediens/2091/gulroetter)1 stkløkliten (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1319/loek)2 feddhvitløk (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1315/hvitloek)1 ssingefærrevet, frisk (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1550/ingefaer)1.5 stkrød chili (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1553/roed-chili)3 dlappelsinjuiceferskpresset (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1402/appelsinjuice)5 dlgrønnsakskrafteller hønsebuljong (http://www.godt.no/#!/ingrediens/2060/groennsakskraft)3 ssolivenolje (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1446/olivenolje)salt (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1478/salt)pepper (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1542/pepper)koriander (http://www.godt.no/#!/ingrediens/1552/koriander)
Slik gjør du
1. Hakk løk og hvitløk. Del én chili på langs og skrap ut frøene. Skjær chilien i tynne strimler. Vask gulrøttene godt og skjær dem i biter.
2. Varm oljen i en gryte og fres løk, hvitløk, chili, gulrot og ingefær i et par minutter under omrøring. Løken skal bli blank uten at den får farge.
3. Tilsett buljong og appelsinjuice. Legg på lokk og la suppen småkoke i ca. 20 minutter.
4. Kjør suppen glatt og jevn i en hurtigmikser og smak til med salt og pepper. Pynt med chili og frisk koriander.