Sivensvans
30-03-15, 11:52
http://images.matprat.no/463rcla8gx-normal/710
Fylte egg med urter
Egg i alle versjoner er alltid populært på buffeter og koldtbord, og egner seg også som forretter. Hardkokte eggehalvdeler med kremete fyll er både dekorative og smakfulle.
Ingredienser
6 porsjoner
6stk egg
1⁄2beger kremost med hvitløk
2ss hakket frisk gressløk
2ss hakket frisk dill
1⁄4ts salt
1⁄4ts pepper
1⁄4stk rød chili
1⁄2pakke spirer
salt og pepper
Slik gjør du:
Kok eggene i 8-10 minutter. Avkjøl helt i rennende kaldt vann
Del eggene i to og ta ut plommene. Mos dem dem sammen med kremosten. Tilsett hakkede urter og smak til med salt og pepper.
Bruk skje eller sprøytepose og fyll eggekremen tilbake i eggehalvene. Pynt eggene med friske urter og litt chili.
Legg eggene på en seng av spirer og server.
Fylte egg med urter
Egg i alle versjoner er alltid populært på buffeter og koldtbord, og egner seg også som forretter. Hardkokte eggehalvdeler med kremete fyll er både dekorative og smakfulle.
Ingredienser
6 porsjoner
6stk egg
1⁄2beger kremost med hvitløk
2ss hakket frisk gressløk
2ss hakket frisk dill
1⁄4ts salt
1⁄4ts pepper
1⁄4stk rød chili
1⁄2pakke spirer
salt og pepper
Slik gjør du:
Kok eggene i 8-10 minutter. Avkjøl helt i rennende kaldt vann
Del eggene i to og ta ut plommene. Mos dem dem sammen med kremosten. Tilsett hakkede urter og smak til med salt og pepper.
Bruk skje eller sprøytepose og fyll eggekremen tilbake i eggehalvene. Pynt eggene med friske urter og litt chili.
Legg eggene på en seng av spirer og server.