View Full Version : Hvorfor tåler jeg stekt egg, men ikke kokt?!


mr.me
10-04-15, 22:41
Hei,
Jeg har lagt merke til en ting i det siste. Blir veldig oppblåst etter jeg har spist kokt egg. Når jeg spiser stekt egg merker jeg ingen ting. Egg er egg, er det ikke?:D

Er det jeg som har blitt helt gal, eller går det an å tåle bare stekt egg?:confused:

Takk for tilbakemelding :)

Kanutten
10-04-15, 22:54
Hei,
Jeg har lagt merke til en ting i det siste. Blir veldig oppblåst etter jeg har spist kokt egg. Når jeg spiser stekt egg merker jeg ingen ting. Egg er egg, er det ikke?:D

Er det jeg som har blitt helt gal, eller går det an å tåle bare stekt egg?:confused:

Takk for tilbakemelding :)

Prøv å teste bløtkokte mot hardkokte egg. Hardkokte egg er mer oksidert enn bløtkokte.

mr.me
11-04-15, 13:28
Prøv å teste bløtkokte mot hardkokte egg. Hardkokte egg er mer oksidert enn bløtkokte.

Merker ikke forskjell egentlig. Nei nei, tydeligvis ingen som har erfaring med det, så da er nok ikke dette så veldig vanlig:D

kamp
11-04-15, 16:28
Jeg er sånn men tåler bløtkokt og egg i mat.legen jeg gikk til sa det var noe med svovel fonbindelses som endres ved koking

HP
11-04-15, 23:52
Spiser du kun egg? Evt. spiser du det samme til stekt og kokt egg?