Minni1
18-09-16, 12:08
http://www.kostnytt.no/hvor-blir-fettet-av/
Syns denne artikkelen var interresant.
Har bare tatt ut noen avsnitt men hele artikkelen er verdt å lese.
Svaret er at avfallsstoffene fra fettforbrenningen skilles ut dels via lungene, vi ”puster fettet ut” – og dels via urinen.
For å gå ned i vekt må du altså akseptere at det ikke finnes et «hokuspokus». Vektnedgang tar tid.
La oss si at du ønsker å gå ned tre kilo per uke. Det innebærer 27 000 kalorier, nå vet du at avfallsstoffene fra denne forbrenningen i hovedsak skal forlate kroppen via lungene – du skal puste dem ut.
Da forstår du sikkert at – i den grad det er mulig – dette hadde blitt en svært ubehagelig opplevelse. Vi må akseptere at vektreduksjon følger noen naturgitte lover.
Vi er ikke genetisk tilpasset raske karbohydrater, og hos personer med disposisjon for overvekt vil dagens «normalkost» resultere i både unormal fettlagring og økt kaloriinntak. Disposisjon for overvekt avhenger av vår tarmflora – vårt mikrobiom.
Syns denne artikkelen var interresant.
Har bare tatt ut noen avsnitt men hele artikkelen er verdt å lese.
Svaret er at avfallsstoffene fra fettforbrenningen skilles ut dels via lungene, vi ”puster fettet ut” – og dels via urinen.
For å gå ned i vekt må du altså akseptere at det ikke finnes et «hokuspokus». Vektnedgang tar tid.
La oss si at du ønsker å gå ned tre kilo per uke. Det innebærer 27 000 kalorier, nå vet du at avfallsstoffene fra denne forbrenningen i hovedsak skal forlate kroppen via lungene – du skal puste dem ut.
Da forstår du sikkert at – i den grad det er mulig – dette hadde blitt en svært ubehagelig opplevelse. Vi må akseptere at vektreduksjon følger noen naturgitte lover.
Vi er ikke genetisk tilpasset raske karbohydrater, og hos personer med disposisjon for overvekt vil dagens «normalkost» resultere i både unormal fettlagring og økt kaloriinntak. Disposisjon for overvekt avhenger av vår tarmflora – vårt mikrobiom.