magdalena
15-03-04, 19:24
Kjempegodt å steke biffen med hvitløksfedd i pannen.
krydre biffen slik du vil ha den,fres smøret brunt,og stek den slik du ønsker den med hviløken,på sterk varme.Jeg liker best medium -..Snur den straks kjøttsaften har begynt å piple ut.
Kutt opp brokkoli,sopp,squash(sukkererter,er godt,men ikke helt lov?),paprika og rødløk.Pleier å steke i den rekkefølgen,for da blir brokkolien sprø og crisp.:p Grønnsakene blir vel egentlig woket,men har ikke wok så jeg steker de på ganske sterk varme i en panne og rister og rører rundt hele tiden.Kan steke grønnsakene mens biffen ligger å hviler seg.
Saus er jeg dessverre ikke noe ekspert på,blir ofte posesaus,og da er bernaise eller peppersaus godt til dette!
krydre biffen slik du vil ha den,fres smøret brunt,og stek den slik du ønsker den med hviløken,på sterk varme.Jeg liker best medium -..Snur den straks kjøttsaften har begynt å piple ut.
Kutt opp brokkoli,sopp,squash(sukkererter,er godt,men ikke helt lov?),paprika og rødløk.Pleier å steke i den rekkefølgen,for da blir brokkolien sprø og crisp.:p Grønnsakene blir vel egentlig woket,men har ikke wok så jeg steker de på ganske sterk varme i en panne og rister og rører rundt hele tiden.Kan steke grønnsakene mens biffen ligger å hviler seg.
Saus er jeg dessverre ikke noe ekspert på,blir ofte posesaus,og da er bernaise eller peppersaus godt til dette!