Aline
12-08-05, 13:24
hei.
et lite spm fra meg :)
jeg har tenkt å lage laksepasta ikveld, men det må gå rimelig fort, så jeg lurer da på om det gjør noe om jeg baker laksen i ovnen nå, avkjøler den, for så å varme den litt opp igjen ikveld samtidig som jeg :o koker pastaen? :o (bare littegranne pasta, altså ;) )
til det tenkte jeg å bruke fedons karridressing (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=4922) og litt stekt sjampingjång (jeg giiir opp å stave det :p )
men altså spm mitt er om laksen smaker dårlig eller ikke burde varmes opp igjen på den måten?
noen som har prøvd eller bare vet? :)
et lite spm fra meg :)
jeg har tenkt å lage laksepasta ikveld, men det må gå rimelig fort, så jeg lurer da på om det gjør noe om jeg baker laksen i ovnen nå, avkjøler den, for så å varme den litt opp igjen ikveld samtidig som jeg :o koker pastaen? :o (bare littegranne pasta, altså ;) )
til det tenkte jeg å bruke fedons karridressing (http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=4922) og litt stekt sjampingjång (jeg giiir opp å stave det :p )
men altså spm mitt er om laksen smaker dårlig eller ikke burde varmes opp igjen på den måten?
noen som har prøvd eller bare vet? :)